• snorkan

    Vi har eget avlopp.....jag är ju nästan lagen själv! Sjukt bekvämt är det :)


    Flaskpostaren skrev 2014-04-04 22:29:01 följande:
    Antingen har du tur att bo på rätt ställe eller så gör du en fuling! Förbjudet med avfallskvarn i nästan hela sverige.

  • snorkan

    Allt det andra sorterar jag åxå, papper, glas, plast mm.....och jobbigt är det verkligen inte, till och med barnen 3 och 9 gör det utan jidder

  • snorkan

    Som sagt är ju inte så avancerat att göra det hemma heller, är ju inte raketforskning vi talar om ;)


    Flaskpostaren skrev 2014-04-04 22:35:16 följande:
    Håller med. Borde fan finnas något som sorterar automatiskt på sopstationen, kan väl inte vara så svårt. Man kan ju förfanken åka till mars nu för tiden.

  • snorkan

    Förstår om det känns bökigt om man har platsbrist och liten lägenhet, mitt samvete känns bra iallafall med den insats jag gör.....sen kan jag inte påstå att jag är något miljö helgon, jag flyger, kör bil, förbrukar massa onödig ström mm, men jag försöker med soporna iallafall och det känns bra:)


    Flaskpostaren skrev 2014-04-04 22:42:23 följande:
    Beror väl på. Jag har inte så mycket undangömt space hemma. Och att ha en påse för glas, en för metall, en för pant, en för papp, plast, batterier osv är inte så lätt att organisera då. Så alla påsar ligger i en hög i en skrubb så måste man leta redan på den man ska slänga saker i. Och skrubben är på andra sidan lägenheten från köket. Så jo det är jobbigt. Lättare att bara slänga i soptunnan i köket. Då behöver man inte ens diska skiten.

Svar på tråden Sorterar du matavfall?