• Anonym (h)

    Var du högljudd under din förlossning?

    Första halvan var jag lugn. Andra halvan, typ 6 timmar, hade jag så ont, utan nån bra bedövning, så då blev det en hel del skrik. Hade jag blivit ordentligt bedövad i tid hade det nog sett annorlunda ut.

  • Anonym (h)
    Anonym (panik 2) skrev 2014-04-10 09:35:01 följande:
    Jag fick panikattacker kring utdrivningsskedet, då skrek jag mycket argt att min kille skulle ringa polis för de höll på att döda mig alt utsätta mig för hemska saker etc Men det var också för att de vägrade mig pudendusblockaden som vi hade kommit överens om när jag gick på förlossningsrädsla aurora etc Jag har fortfarande mycket ilska kring det och flashbacks ibland.

    Anonym (Avgrundsvrål) skrev 2014-04-10 11:25:01 följande:
    Varje dag blir kvinnor utsatta för övergrepp och får skador för livet av landets undermåliga förlossningsvård.

    Varför händer ingenting?



    Jag gick också hos Aurora, panik 2. Fick inte heller vad vi kommit överens om riktigt. Men då var de två barnmorskor jag hade större tiden inte heller ordinarie personal. Förlossningen var hemsk! Sån otrolig smärta, utmattning och blev en del tokigt. Fick svårt att knyta an till mitt barn första veckorna pga hur förlossningen blev och smärtan och tröttheten som var kvar veckor efteråt. Sen efteråt fick jag veta att en av de andra barnmorskorna gått och upprört klagat hos deras chef över hur min förlossning blev. Och de ska tydligen ha mer utbildning på de områden som just blev tokiga. Blev även, utan att jag ens nämnt det, lovad villkorad förlossning eller kejsarsnitt om jag vill om det blir en nästa. Kanske deras sätt att be om ursäkt. Fick dessutom på BB en ursäkt från en av barnmorskorna för hur allt blivit. Vilket var positivt för mig.

    De som säger att det inte finns något skäl för någon kvinna att skrika sig igenom en förlossning har inte varit med om en sån som min...
Svar på tråden Var du högljudd under din förlossning?