• Anonym (Tessy)

    Var du högljudd under din förlossning?

    jag skrek i lustgasmasken så det lät tydligen inte så högt enligt sambon
    för mig var det världens avgrundsvrål av smärta
    tappade det totalt.. när jag skulle krysta så ylade jag en del men dom ville ju att jag skulle hålla andan så fick lov att försöka vara tyst
    därimellan så sa jag "jag kan inte" och "jag försöker" några tusen gånger.. 

    från första värk och slemproppen släppte, tills han var ute tog det 5 dygn, värkarna kom och gick hela tiden och var väldigt smärtsamma och ineffektiva, inte förren jag fick värkstimulerande dropp och dom till slut tog hål på hinnorna drog det igång på riktigt och han kom ut (vilket även det tog ett tag för han ville inte sjunka ner riktigt)

    när jag hade värkar under dom där dagarna så kunde jag stöna och svära en del, och jag skrek av dom iaf en gång när dom kom med en minut imellan (men dom gjorde inte ett skit..) i 3 timmar.. 

  • Anonym (Tessy)
    NenneLo skrev 2014-04-05 22:56:28 följande:
    Jag skrek lite när jag skulle krysta vill jag minnas. Hade lustgas under värkarna men inget vid krystvärkarna, för de stängde av (?!). Jag sa att jag ville ha lustgas vid krystvärkarna men när jag väl skulle krysta så lät det inte sådär i masken, ni vet. Hm, frågade aldrig om de stängde av, men önskar nästan att jag hade gjort det, första förlossningen hade jag lustgas vid krystvärkarna och det gjorde bra mycket mindre ont.
    varför gör dom så!?
    fått höra så olika om att vissa får ha lustgas vid krystvärkarna och en del inte

    dom tog lustgasen från mig en stund innan jag skulle krysta, förstår faktiskt inte varför för jag var närvarande och lyssnade och gjorde allt enligt deras uppmaningar (sambon intygade det) 
    tror jag skulle upplevt förlossningen något mindre hemsk och traumatisk om jag hade fått ha kvar den under krystvärkarna.. 
Svar på tråden Var du högljudd under din förlossning?