• Fannypack

    Han vill inte ha något seriöst, men fortsätter att höra av sig- varför??

    Tyvärr betyder "jag vill inte ha ett förhållande just nu" egentligen "jag vill inte ha ett förhållande med dig". Trist men det är bara att gå vidare.

    Det går inte att veta varför han hör av sig, kanske vill han ligga, kanske vill han vara kompis, kanske bägge och. Om du inte vill vara kompis, fast du sa det, så går det att ändra sig. Det är inte juridiskt bindande .  Nästa gång han hör av sig så säger du gillar honom för mycket för att ses som kompisar. Sedan är det bara att sura ett litet tag och gå vidare. Det finns fler där ute!

  • Fannypack
    Anonym (Anna) skrev 2014-04-20 11:06:20 följande:
    Fast han var tydlig med att han inte var intresserad av något förhållande med någon alls just nu. Så vad får dig att tro att han inte skulle vilja ha ett förhållande med mig? 
    För att om något känns 100% rätt så spelar det ingen roll om det var en vecka eller ett år sedan ens tidigare relation tog slut. "Inte redo för förhållande"  är antingen en vit lögn eller något man säger  till sig själv när  man inte vill fortsätta en relation. Så fungerar människor, har inget med dig att göra.  Du är helt säkert en toppenpingla! 

    Sedan vet man inte vad som händer i framtiden, kanske stöter ni på varandra igen om ett år och det blir ni för evigt. Eller så träffar han sitt livs kärlek nästa vecka. 
Svar på tråden Han vill inte ha något seriöst, men fortsätter att höra av sig- varför??