• mariaheterjag

    Krysta med eda

    Jag tog EDA. Tyckte krystvärkarna gjorde ont och var lite läskiga. Men värst var när huvudet skulle ut. Det gjorde skitont. Så det blev kanske lite som en chock som du skriver... men det handlade ju bara om 2-3 min. Så efteråt kände jag absolut att det var värt med EDA.

  • mariaheterjag

    Jag tror EDAn bedövade krystvärkarna lite grann. Och det var underbart att få hämta andan och vila lite från all smärta när EDAn verkade innan krystvärkarna. Då hade man mer kraft kvar på slutet liksom.

    Jag är också rädd för att känna den känslan när barnet ska ut igen. Men inser att det egentligen är larvigt då det som sagt handlar om minuter. Sen har man ju en bebis och alt är glömt typ

  • mariaheterjag
    Anonym (rädd) skrev 2014-04-23 21:52:14 följande:
    Mjo. om det vore så väl. För mig är det ju fortfarande tvärtom, hade väldigt ont i max en timme (kändes som 10 minuter) men krystade i över en timme. Så det var ju inga "några minuter.. :/

    Alltså jag menar inte att det bara tar några minuter att krysta utan bara precis när huvudet ska ut... Krystvärkarna upplevde jag inte som ohanterbara eller någon chock. Utan det vara bara precis när huvudet stod och vägde och skulle ut som var hemskt.
Svar på tråden Krysta med eda