Inlägg från: Anonym (Jaha.) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Jaha.)

    Svärmor sade att deras barn är sötare än vårt!

    Kanske det är så? Kanske hon har svårt att känna band till ett barn som faktiskt genetiskt inte är hennes barnbarn. Och JA det finns ungar som inte är söta. Men deras föräldrar tycker dom är sötast i världen. Har en kompis vars unge ser ut som ett troll. Hen är INTE söt. Men hon tycker barnet är sååå sött men jag ser ju att så inte är fallet. Dock förstår jag ju att hon som mamma tycker det men NEJ ingen annan kan tycka det barnet är söt.

  • Anonym (Jaha.)
    Anonym (jävla kärring!!) skrev 2014-05-03 19:09:50 följande:
    Ja, det slog mig nu. Hon jämför faktiskt barnbarnen på alla möjliga sätt, men har inte tagit åt mig så mycket förrän nu. Ibland är den ena "bättre", ibland den andra. Påpekar t.ex. att "XX kan minsann räkna till 10", "XX gick minsann på pottan i den åldern" o.s.v. Ibland är det vårt barn som är det duktiga och ibland kusinen. Men detta tog nog priset.
    Tog det priset? Är det det värsta man kan säga att det finns barn som har ett mer tilltalande utseende än ditt. Är det värre än att säga att ditt barn är korkad? Empatilös? utvecklas sent? Är det verkligen VÄRRE att svärmor finner ditt barns kysin sötare än ditt barn? Antagligen ÄR det väl så då. varför hakar du upp dig? Är det för att du innerst inne vet att det är sant det svärmor sagt?
Svar på tråden Svärmor sade att deras barn är sötare än vårt!