• USA då

    Omskärelse skåne

    Blir så irriterad på era kommentare. Så klart är TS galen, hon är ju muslim. Så känns det när man läser. Men USA då den stooora demokratin? som omskär pojkar vid födseln? Varför är ni inte på dom, oj just de är ju inte muslimer de följer ingen religion så då är detta ok. Usch väx upp och kom inte med onödiga kommentarer som TS bad fint.

  • USA då

    Och till svar på inlägget nyss, varför TS vill omskärna sin pojk. Samma fråga till dig då, varför firar du jul? Har du någon förklaring? Varför vaccinerar du ditt barn? Bara för att man gör så i Sverige? Men i andra länder är detta inte vanligt, men ändå sker det i sverige. Sluta upp men knasiga frågor. Varför ska TS förklara sig för något som är normalt, hon skadar inte sitt barn på något vis.

  • USA då

    Nehe USA startade inte tråden, men ändå sker det dagliga omskärelse av pojkar i USA. Varför proteseterar ni  inte ni som är så emot detta? Ni vet vart man gör det men ändå är ni på TS som bara ställde en fråga och kritiserar religionen. Dock är detta mer tradition är religion. Hade själv aldrig gjort det men tillhör samma religon.

  • USA då

    Nej det gäller inte flickor då det inte finns någon nytta av att göra det på flickor. Dock är det bevisat att vara bra för pojkar då förhuden samlar på sig mycket smuts och skapar infektioner. (större risk för detta)

  • USA då

    som sagt skulle aldrig göra det själv, men absolut inte ens överväga att göra det på ett flickebarn då ingen nytta finns. De som gör det på flickor gör det för sin egen skull, för att kunna styra flickorna och deras oskuld. Helt sjukt.  Omskärelse på pojkar har dock inget med det att göra

Svar på tråden Omskärelse skåne