Inlägg från: UCharlotte |Visa alla inlägg
  • UCharlotte

    Det man inte vet, lider man inte av?

    Om man spenderar tid med sin älskarinna/älskare, så är det tid man borde spendera med sin partner.

    Det kan omöjligt finnas älskare och älskarinnor i en riktigt bra relation. Och börjar man tänka i de banorna är det dags att jobba på hemmafronten.

    Att leva i en lögn och lura in någon ovetandes i den lögnen, näe jag tycker det låter illa på alla sätt och vis.

    Usch jag hatar all form av otrohet. 

  • UCharlotte
    Ingram skrev 2014-05-15 09:40:03 följande:
    Nej det där stämmer inte, otrohet är väldigt väldigt vanligt och det är inte bara psykopater som är otrogna och vore det så att min man enbart hade sex med en annan människa och mitt liv inte påverkas av det så gör det ingenting.
    Hm..jag vet inte om jag håller med.
    Att inte veta för att man inte bryr sig, är inte samma sak som att inte veta för att någon inte är ärlig, iaf i min bok.

    Tager du denna att älska i nöd och lust, att hålla trogen, ja fast några snedsteg gör inget, bara hon inte får reda på något..nu kan du kyssa bruden. Amen!
  • UCharlotte
    Ingram skrev 2014-05-15 09:48:22 följande:
    Vi tycker nog helt enkelt olika om saken bara men det är ett faktum att otrohet är mycket vanligt, betydligt vanligare än att vara psykopat.
    För mig vore det ingen big deal så länge det inte påverkar mitt liv och jag skulle även förlåta otrohet men jag skulle helst se att jag aldrig fick veta något.
    Det är nog lite filosofiskt allt det där..hur man tänker.

    Om man trillar i skogen men inget ser det, har det då hänt?
  • UCharlotte
    Fool skrev 2014-05-15 11:52:43 följande:
    Jag resonerar såhär.....

    Jag vill inte leva i ett öppet förhållande , jag är monogam och trivs med det , därför väljer jag oxå en partner som är monogam. Dessutom anser jag att ärlighet är en av de viktigaste grundpelarna för alla slags förhållanden , parförhållanden , vänner och släkt. Jag har ganska hög tolerans för människors olikheter så länge de är ärliga.

    Om min partner då helt plötsligt väljer att bryta våra deal (att leva monogamt) utan att först ta upp det med mig och sen dessutom mörka det för mig (vara oärlig) så anser jag garanterat att jag då lever i en lögn eftersom jag då i realiteten dels inte lever inte lever i det slags förhållande jag tror jag lever i och dels inte har en partner som är så ärlig som jag tror personen är.

    Så nej , att leva i en lögn är inte att leva i det liv jag redan har utan snarare att leva i det liv jag TROR att jag har men som ser helt annaorlunda ut i realiteten bara det att jag inte är medveten om det än.
    Kan inte annat än hålla med..
Svar på tråden Det man inte vet, lider man inte av?