• plett

    Planerat kejsarsnitt

    Starshaped skrev 2015-01-02 10:30:22 följande:

    Ok, alla tycks prata om aurora nämligen. Jag har fått remiss och skall få komma till Södersjukhuset i Sthlm och träffa barnmorska och läkare för just prata om rädsla.

    BM har sagt att det i slutändan är jag själv som bestämmer, hoppas innerligt det stämmer.

    Vad hade du för anledning till snitt?

    Och hur gick snittet? Både inför, under och efter?

    :)


    Berätta gärna hur det gått! Söder är min närmsta klinik och jag vill ha snitt men är orolig att hamna "fel" om du förstår hur jag menar. Min Bm är väldigt förstående med min önskan och det vore skönt att få fortsatt förståelse.
  • plett
    Starshaped skrev 2015-01-15 20:59:50 följande:
    Absolut, uppdaterar när jag vet mer :)

    Vart har du BM?
    Jag går i Liljeholmen, var går du?
  • plett
    Starshaped skrev 2015-01-19 15:06:30 följande:
    Mama Mia på söder, bor du vid Liljeholmen? :)

    Vi bor i Årsta..
    Nu bor vi i Hägerstensåsen men vi ska flytta till Årstadal om ett år eller så. Misstänker att jag kommer fortsätta gå på deras BVC också då den blir närmast. Är du nöjd med Mama Mia?
  • plett
    Starshaped skrev 2015-02-12 11:04:32 följande:

    Idag fick vi planerat kejsarsnitt beviljat :D

    Lättnaden är enorm..


    Grattis! Gick det lättare än du trott? Jag har inte fått boka samtal än men fick vid läkarkontakt höra att i min journal står det om sjukhusrädslan och att jag vill ha kejsarsnitt. :)
  • plett

    Vi var på samtal med min BM nu i veckan som var om det allmänna måendet och sådär, så frågade jag när det är aktuellt med val av BB. Hon vet om hur det är ställt så hon sa att om jag inte ändrat mig och hade bestämt mig för var det ska göras så ville hon bara vänta på Rul (det var igår) och så fort det kom in skulle hon skicka remiss åt mig för att starta processen! Nu förstår jag att det kan strula ihop sig längre fram i ledet, men på vissa har jag förstått att deras Bms varit sega på att vilja skicka så det kändes som en liten seger på vägen. :) är "bara' i vecka 20 men tiden går så snabbt att det är bättre att få det igång så tidigt som möjligt.

Svar på tråden Planerat kejsarsnitt