• Anonym (Undrar)

    Har du smakat på din egna saft?

    Under tjejkvällen igår blev det en del snack om sex och sånt och rätt som det var så var vi inne på ämnet "smaka på sin egen saft". Det visade sig att majoriteten hade gjort det, men de som inte hade gjort det var helt emot det och blev nästan upprörda. De beskrev det som att man skulle äta av sitt egna snor eller öronvax... Utifrån det blev det en ganska livlig debatt...

    Har du smakat på din egna kuk/fittsaft?

    Skriv gärna varför/varför inte, lite info om dig kan vara kul med så får vi se vilka som är för/emot.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2014-06-01 17:52
    Vad jag tänkte på när jag skrev tråden var om man medvetet, med flit, hade smakat på sin egna saft. (Jag tänkte inte på att det kunde tolkas att man hade gjort det genom oralsex efter penetrerande sex.) Men jag menar alltså att man smakat direkt av sin saft och inte genom sin partners kön/mun.

    Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden Har du smakat på din egna saft?
  • La Lola
    Anonym (Ew!) skrev 2014-05-24 16:13:05 följande:
    Och där började det att vända sig i magen på mig...
    Pga vad?
    *mamma till Alma (maj 2000) och Hedda (mars 2009)*
  • Anonym (Tjej)

    Ja, men inte för att jag vill, jag bara "råkade" suga av killen efter att han varit i mig. Tycker det var äckligt men sa inget.

    Jag är en 23-årig studenttjej. Älskar sex men hatar att bli slickad, älskar dock att ge oralsex.

  • 3231

    Jadå, jag smakade redan bland de första gångerna jag blev våt när jag onanerade. Var nyfiken. Kan erkänna att jag inte vågade låta killen komma i munnen innan han pussade på mina nerkletade bröst och (i min värld) bevisade att det var ofarligt.

  • The1andonly

    Ja, så många gånger jag har slickat sambon efter att ha kommit i henne. Smakar inget speciellt.


    Kommunikation är svaret!
  • Anonym (kille)

    Jag har smakat på min egen sperma. Min fru brukar ibland stoppa ner ett finger i fittan när vi har sex för att sedan slicka på det för att hon blir lite extra kåt av det. När jag har varit inne i henne så vill hon gärna suga (innan jag har kommit).

  • Haskel
    Anton Chigurh skrev 2014-05-24 14:02:55 följande:
    Ja, givetvis, vill inte att Damen skall utföra en handling som är direkt motbjudande, hur upphetsande det än må vara. Nu, efter att ha smakat på min egen sperma, så vet jag.......att det inte är något som helst motbjudande i att kvinnan sväljer min gentlemannajuice. Därför anser jag det som självklart att jag gjort som jag gjort. Och det borde förbanna mig alla gubbjävlar göra som vill att Damen sväljer....japp.

    Och det var ungefär som att svälja rå äggvita, och rå äggvita...det klämmer jag i mig 6 stycken på raken emellanåt, efter ett redigt pass på gymmet. tex. Som att dricka vatten. Nära på iaf.

    Kram //Anton
    Hörrö du din förbenade Kvinnotjusare, kan du inte ge oss vanliga en chans ocksåFlört.

    Jag som man har inte gjort det, annat än då jag tillfredställt en kvinna oralt efter egen orgasm.

    Men faan Anton, du får ju även mig att tvivla på min läggning/sexualitetHjärta.

    Kram Haskel. 
  • Anonym (Javisst)

    Jag har smakat på min sperma. I tidiga tonåren för att jag var nyfiken. Sen händer det från och till att jag får lite sperma i munnen utan att jag planerat det. Slickar efter att jag kommit i henne t.ex. Jag vet för övrigt också hur snor och öronvax smakar... Kan inte riktigt redogöra för när och varför jag fått öronvax i munnen men jag har en bestämd uppfattning av smaken. Lite som att jag vet hur jord, glas och mynt smakar utan att minnas tillfället när jag lärde mig detta.

Svar på tråden Har du smakat på din egna saft?