• Anonym (elle)

    "Jag tycker Sverigedemokraterna är ett rasistiskt parti"

    nuharjagbytt skrev 2014-06-21 09:57:18 följande:
    Problemet är att läser man bara detta så låter allt jättebra. Har dock inte kollat så noga på denna sida som är skapat sen jag senast läste.

    Min erfarenhet från SD:s hemsida är att allt låter jättebra på de första sidorna jag kommer till. Sedan när man går in längre så dyker det upp åsikter som jag inte kan ställa upp på. Har tyvärr inget exempel just nu eftersom det var ett tag sedan jag gjorde det.
    Så är det väl med alla partier iofs.
  • Anonym (elle)
    Anonym (fakta) skrev 2014-06-21 23:06:26 följande:

    Det är inte så mycket att tycka om, det är mer att konstatera fakta. Klart partiet är rasistiskt, därmed inte sagt att alla som röstar på dem är rasister. Det finns de som inte insett sanningen också, samt de som är för dumma för att se den. 

    Om man tvivlar kan man med fördel läsa inlägg av en av deras egna politiker här på fl. Hon skriver även i den här tråden, och hon stoltserar med sin rasism helt öppet. Den dagen SD aktivt tar ställning mot rasism och tar avstånd från rasister som denna så kanske man skulle kunna omvärdera saken, men det kommer aldrig att hända så det blir rent utopiskt tänkande. 


    Hur svårt är det att bli kallad rasist i dag å andra sidan. Man behöver ju inte göra så mycket mer än att vilja dra ner på invandringen lite så har man ett hakkors intatuerat i pannan mer eller mindre.
  • Anonym (elle)
    tobbe01 skrev 2014-06-21 10:53:52 följande:
    Synd att du inte hade något konkret exempel på vad du inte gillar med SD!! Skulle verkligen tillföra diskussionen något. Folk som aldrig läst en rad om SD eller lyssnat på ngn debatt där de medverkat utan bara lyssnat på skolgårdsskvaller brukar säga saker som att "SD vill kasta ut alla invandrare" och "SD vill förbjuda abort"! Du fattar.......................
    De ska väcka upp Hitler också, det har jag hört
    Och ritningarna för de nya lägren finns inlåsta i säkert förvar.
    Ja eller hur.

    Då kan man ju också tro att moderaterna som ju är de "mer välbeställdas parti" vill ha det som i Frankrike på medeltiden igen, med en adel i lyx och feodala privilegier  och överflöd och vi andra som sliter för en torr brödbit och drömmer om revolution.


  • Anonym (elle)
    Jeaninne skrev 2014-06-22 08:07:51 följande:
    Den ursprungliga tanken med korstågen var att befria Jerusalem från muslimerna. Sedan är det en annan sak, att det ibland urartade till plundring och annat på grund av att (även) fel personer anslöt sig till dem...

    Självklart har det funnits enstaka muslimer i Europa, av olika anledningar. Men det har aldrig tidigare funnits hela muslimska BEFOLKNINGAR, och de har aldrig blivit en maktfaktor som de är nu. Nu har det ju t.o.m. blivit PK att ifrågasätta att Sverige är ett kristet land, och att påstå att alla religioner måste få lika mycket utrymme. Det finns ju dom som ifrågasätter TV-gudstjänsterna t.ex., och biblarna på hotellrummen. För att inte tala om skolavslutningarna i kyrkan...

    I Storbritannien har muslimerna t.o.m. egna domstolar, som dömer i familjefrågor. D.v.s.: brittisk lag gäller inte längre den muslimska befolkningen. Märkligt att inte ALLA ser vart det är på väg..? Död
    Särlagstiftning har de ju velat ha länge i Sverige .Undrar hur långt det gått. Det lär de ju alltid arbeta för och ju fler de blir.....och har de representanter i riksdagen så.....
  • Anonym (elle)
    vemärjagens skrev 2014-06-21 02:27:43 följande:

    Ja, Sverigedemokraterna är ett rasistiskt parti. Vad skulle de annars kunna vara när de kallar muslimer "Sveriges största hot" och tydligt skriver att de vill att invandrare ska överge sin kultur och identitet för att få stanna i Sverige?


    Vad anser du om särlagstiftning, och hur mycket av andras kulturer är du beredd att stöpa om landet med? 
    Vad folk gör hemma och hur de firar högtider osv är det givetvis ingen som behöver bry sig om men tror det stannar vid det?

    Du måste ju förstå att det vidgas utanför den privata sfären och till slut påverkar landet.
  • Anonym (elle)
    Anonym (nazisvin) skrev 2014-06-22 09:59:19 följande:

    Visst vill väl alla polera fasaden, men inte i den utsträckkningen, långt ifrån.
    Dom andra partierna finslipar men står ändå för sin ideologi.
    Sd, ljuger och hycklar och visar upp en fin utsida och en ruttnande stinkande agenda på insidan.
    Och det går inte att dölja hur mycket dom än försöker, det slår igenom gång efter gång efter gång vad dom står för.
    Det är bara att läsa här vad sdpolitikern och andra fans skriver, så är det uppenbart.
    Ja dom har en del att jobba på och en del jobbiga j-ar att kasta ut ur partiet, helt klart, men än är dom de enda som vågar tala om att kejsaren inte har några kläder.

    Och framför en hoper folk som påstår han har det jämfört med en lite klantig typ som ändå vågar stå för att kejsaren är naken så vete fasen vad jag väljer, får fundera på den.
  • Anonym (elle)
    Daniel12 skrev 2014-06-22 12:38:53 följande:

    Förstår absolut inte den här ensidiga fokuseringen på SD som svarta får. Även sossarna och vänstern har sitt mörka förflutna och sina mindre tilltalande sidor. Lars Ohly var ju en klar Stalinist, han sa ju att han grät den dagen berlinmuren föll. Och vi vet ju alla, alltså alla vi som är lite belästa i historia, att Stalin dödade långt fler än Hitler. Sen har vi ju också Maos Kina och Pol Pot som tydliga skräckexempel. För att inte tala om att många vänstermänniskor hyllar massmördaren Che Guevara.

    Sossarna var ju de som instiftade rasbiologiska institutet en gång i tiden, och sossarnas ungdomsförbunds tidigare företrädare Anna Sjödin skällde ju ut en vakt på fyllan och kallade denne rasistiska tillmälen.

    SD:s logik är så glasklar att den inte går att  bortse från. Alla sunt tänkande människor inser att JÅ är en politiker som säger precis som det är och som många svenskar tänker. Ingen normalt funtad svensk vill väl att Sverige ska ghettoifieras och att otryggheten ska öka iom stegrande kriminalitet och utanförskap. Det är så självklart så det borde inte ens behöva ifrågasättas.


    Ingen pk-tomte som tror att det kommer ske ändå så det är inget hot. De ser inga problem i de värsta förorterna heller, trots att de många gånger aldrig satt sin fot där.
  • Anonym (elle)
    FDFMGA skrev 2014-06-22 16:05:34 följande:
    Anonym (elle) skrev 2014-06-22 13:44:17 följande:
    Ingen pk-tomte som tror att det kommer ske ändå så det är inget hot. De ser inga problem i de värsta förorterna heller, trots att de många gånger aldrig satt sin fot där.
    Och pk-tomtar är alla som inte inser vad de sunt tänkande sverigedemokraterna sedan länge förstått, alternativt har pk-tomtarna insett detta men vill inte erkänna Sanningen av pk-själ
    vad har de förstått menar du?
  • Anonym (elle)
    FDFMGA skrev 2014-06-22 18:56:24 följande:
    . För fanatiker finns det bara svart och vitt, antingen eller - medan vanligt folk har förmåga att se nyanser, tänka i termer av både och.
    HAha den var bra.

    Som om inte de gällde pk-eliten också då.Vilka tycker att:

    Antingen är man fullkomligt okritisk till ALLT eller så är man rasist/nazist.

    Försök inte få den attityden att bara passa en sida då är du ute och cyklar rejält.
Svar på tråden "Jag tycker Sverigedemokraterna är ett rasistiskt parti"