• Anonym (tyst)

    varför är ni så fega???

    sköt dig själv och skit hur andra gör. 

  • Anonym (tyst)
    Anonym (!) skrev 2014-06-23 12:29:04 följande:
    Läs ts igen. Det är INTE lätt idag att få kejsarsnitt idag utan medicinsk indikation, det går inte att få det beviljat pga "lathet".

    Vi kan definiera övergrepp på olika sätt. Jag säger alltså inte att man inte alltid ska avstå från att göra övergrepp, då skulle många liv gå till spillo. Men den diskussionen hör inte hit.

    Jag har inte snöat in mig, det begås tiotusentals våldtäkter varje år i vårt land, det är väldigt många som har varit med om övergrepp. Men som jag skrev, det finns också de utan denna bakgrund som inte är beredda att riskera det fysiska och psykiska trauma en vf eventuellt kan innebära, samt de livslånga skador på underliv, sexuell hälsa och kontinens det kan innebära, eller helt enkelt rädsla för den smärtan det kan innebära. Som jag skrev tidigare har vi olika styrkor och svagheter i vårt samhälle, vissa klarar inte av vf, andra klarar inte av att stava.  Men vi har ju byggt upp vårt samhälle så vi hjälper varandra, tar vara på varandras styrkor och hjälper varandra med våra svagheter. Förutom när det kommer att få välja hur vi föder våra barn, då kommer pekpinnar in så fort man går utanför ramen.
    Jag tycker inte att kvinnor ska skuldbeläggas med skam och skuld för den ekonomiska "belastningen" om de väljer att göra ks. Kvinnor sätter barn till världen, detta bör uppvärderas och hyllas, läggas resurser på.
Svar på tråden varför är ni så fega???