• fluu

    Använde du "mammakläder" när du var gravid?

    Inte mycket. Jag hade två mammatröjor och en vinterjacka. Utöver det köpte jag lite "vanliga" kläder i större storlek, mycket vida klänningar som gick att växa i och så hade jag turen att bära magen högt så byxor och trosor funkade som förut.

    De "vanliga" större kläderna köpte jag när jag närmade mig mitten på graviditeten och tröjorna och jackan runt vecka 25. Jag gick upp 14 kg som mest, men gick ner på slutet av graviditeten och landade på 11 kg plus. Fick GIGANTISK  mage, smalare ben, ännu större bröst och svullna fötter.


    Jag är Narcissus, en fåfäng fakir SAVE ME KAIZER!
  • fluu
    Anonym (Förundrad) skrev 2014-07-02 23:32:05 följande:
    Ni som har era vanliga tröjor: sitter de inte som korvskinn över magen? Jag ökar ca 30 cm runt magen när jag är gravid. Har ni så mycket tyg över runt magen i era vanliga tröjor?
    Ni som köper vanliga kläder fast större storlekar: sitter de inte konstigt över axlarna? Om jag gick upp ett par strl. i tröja skulle axelsömmen hamna en bit ner på överarmen.
    En del satt tight mot slutet, de tröjorna använde jag bara hemma. Längre tröjor gick bra ändå. Jag fick gigantisk mage....
    Upplevde inte att större kläder satt konstigt någonstans, valde rätt modeller bara.
    Jag är Narcissus, en fåfäng fakir SAVE ME KAIZER!
  • fluu
    Anonym (Förundrad) skrev 2014-07-03 01:01:28 följande:
    OK! Det kanske är jag som är smalaxlad som gör att det blir lite petigt att hålla ner storleken. Eller så är jag bara onödigt petig, rent generellt... smile5.gif
    Tja, några kläder kanske satt lite konstigt, vad vet jag... Jag är inte sådär "ytlig" av mig ;)
    Jag är Narcissus, en fåfäng fakir SAVE ME KAIZER!
  • fluu
    Jeaninne skrev 2014-07-04 20:12:44 följande:
    Jaha, men jag trodde att modellen skulle vara så..?

    Men OK - dessa då!

    Jag ÄLSKAR mammaklänningar! smile1.gif Är nästan avis på dom som har detta framför sig! smile1.gif   Så OTROLIGT synd när kvinnor förstör dessa månader genom att klä sig i oformliga tält, för små tröjor som visar magen, och snickarbyxor och Gud vet allt!


    Erhm.... hur förstör man sin graviditet genom att inte klä sig i mammakläder? Fokuset ligger lite fel där känns det som Drömmer
    Jag är Narcissus, en fåfäng fakir SAVE ME KAIZER!
Svar på tråden Använde du "mammakläder" när du var gravid?