• Anonym (Kåååt)

    Fy fan vad jag är KÅT!! /tjej

    Min sambo och jag har det väldigt bra tillsammans på alla fronter, förutom sexet..

    Jag har precis tagit ur min P-stav och är kåt jämt jämt jäääämt nu!

    Min sambo däremot går på mediciner som gör honom mer el mindre impotent så får vi till det 1 ggr o månaden är det bra.. Och han blir så sjukt sur om jag onanerar men vafan, jag är i 20års åldern o han närmare 40 å jag vill inte leva i celibat..

    Vi har två barn som ofta sover hos oss, och nu får vi planera sexet in i minsta detalj om de ska bli av pga hans mediciner så att köra när andan faller på finns inte på världskartan och det gör mig så frustrerad att vi måste planera in en sån sak som sex!!

    Men för att de ska bli av så får jag acceptera detta. Trots detta så har det nu på slutet inte blivit av trots att vi planerat in det bara för att han är så jävla beroende av medicinen så han kan inte ge fan i den! (De är enbart för sömnen o dessutom köpta svart så är ingen livsviktig medicin) och de känns mer eller mindre som man blir bortvald framför dessa jävla skit mediciner..

    Jag håller på å spricka av kåthet och så när man äntligen vet att ikväll är de dax så kan han komma "nä tyvärr de går inte ikväll gumman" och inte fan kan han göra de skönt för mig..

    Känns som om han bara tänker på sig själv hela tiden i detta o man känner sig hyfsat osexig när han inte ens får upp den :( varför kan han inte kompromissa som jag försökt göra? Tänder ha inte på mig längre eller vad är det frågan om?
    Ville väl mest skriva av mig o få lite tips o råd kanske på hur man ska göra... Att leva utan sex är som att leva utan kärlek för min del :'(

    /ledsen uppgiven tjej!

  • Svar på tråden Fy fan vad jag är KÅT!! /tjej
  • carlf

    Stackare. Men varför får du inte onanera ens? det skulle hjälpa sjukt mycket om du bara fick smita undan o riktigt fick gnida, smeka o pulla din längtande fitta.
     ja o jag förstår inte varför du inte får göra.

  • Anonym (Kåååt)
    carlf skrev 2014-06-27 23:19:36 följande:

    Stackare. Men varför får du inte onanera ens? det skulle hjälpa sjukt mycket om du bara fick smita undan o riktigt fick gnida, smeka o pulla din längtande fitta.
     ja o jag förstår inte varför du inte får göra.


    Jag har frågat honom varför det stör han att jag onanerar om han inte vill, hellre det än att hitta nån annan att ha sex med liksom.. Men näädå, tror han känner sig svartsjuk men fan, då får han ändra sig. Brukar gå undan å göra det ändå men är inte så sexigt o onanera på toaletten direkt :/ men passar oftast på när han är ute tex på affären. Känner mig så maktlös, oattraktiv och såå jäkla ledsen. Sex för mig är viktigt i ett parförhållande!
  • carlf

    Lider med dig, skulle inte själv kunna leva med någon o utan sex. och skulle sen sista utvägen att stilla sina begär genom att onanera/runka också vara förbjudet så vet jag inte vad jag skulle ta mig till.

     Men hur reagerar han om du ligger sidan om han o onanerar då, blir han sur o arg eller det är bara som det syns på han? såg åt han i det läget att han måste hjälpa till. Allt kan inte handla om att han inte vill för han inte kan. Borde inte han ställa upp på dina krav även om han inte är så kåt. 

     du får nog ställa han till svars annars blir det kanske inte mycket mer sex för dig i ditt liv, ja om du nu ska leva med han för ni älskar varandra. 

  • Anonym (Z)

    Jag vet hur det känns när den ena parten i ett förhållande inte alls är på på att ha sex. Man känner sig maktlös, frustrerad och illa till mods. Jag har alltid haft hög sexdrift, har det gärna flera gånger dagligen då jag tycker att närheren, och avgudar att göra tjejen galen, sen smakar det oftast sjukt gott också. Men hon vill inte. :/.

  • Frontline

    Beroende av mediciner?

    Vad för typ av mediciner är det?


    Livet är underbart när underlivet är bart :)
  • nickname01
    Frontline skrev 2014-06-28 00:52:00 följande:

    Beroende av mediciner?

    Vad för typ av mediciner är det?


    Ja exakt, vilka problem medicinerar han mot?
  • Anonym (tycker)

    Problemet är egentligen överkomligt. Bara att onanera så är problemet löst, kåtheten borta. Det fixar du enkelt helt på egen hand utan någon som helst hjälp av annan person. 


    Betydligt värre är det för de stackars killar (ex: Johannes) och män som längtar efter kvinnlig närhet och ömhet, för det behovet går däremot INTE att fixa på egen hand.

  • Benny1957

    Det är väldigt besvärligt när man som par kommer i otakt med sexdriften. Du nämner att han medicinerar, och då är det inte ovanligt att sexlusten minskar drastiskt genom att testosteronnivåerna sjunker. Men det går lyckligtvis att åtgärda. Själv fick jag en väldig skjuts "uppåt" av en typ av piller jag köpte i en hälsokostbutik. PRELOX heter de. De var tyvärr inte billiga, men effektiva.

    Ett annat hinder är att det ofta går prestige i sådana här saker. Den som tycker att man har för lite sex påpekar det med påföljd att den andra partnern känner sig attackerad och underkänd - med ännu mindre lust som följd. Särskilt besvärligt är det flr killar där ångest för att inte kunna prestera som partnern önskar gör att man inte får erektion. Och så blir det en ond cirkel. Men även mot detta finns hjälp i form av Viagra.

    Viktigast är att man inte skuldbelägger varandra. Bäst är om man kan ta det med ett leende, men ack vad svårt det är. Men man kan i alla fall försöka.

  • Anonym (Gurkan)

    Varför inte pröva att onanera vid sidan av honom när ni gått och lagt er? Det kan tyckas konstigt, men när min fru födde vårt andra barn sprack hon upp rätt rejält tyvärr. Så sex var inte till att tänka på. Men en kväll sa jag mest på skoj: Är det OK om jag drar en runk, för jag blir så kåt när jag ser dig så här i nattlinne?

    Hon log lite besvärat först, men sa sen OK. Och sedan blev det något av en kvällsrutin. Vi kysstes, jag drog fram den och sedan runkade jag medan hon såg på. Ibland hjälpte hon till med handen och ibland med munnen.

    Så pröva ikväll. Säg inte att du är kåt i största allmänhet, utan säg att du är kåt på honom. Kräv inte att han skall göra något - du kan till och med reta honom med att säga "se men inte röra". Visa honom sen hur blöt din fitta blir bara av att titta på honom. Men försök hålla det på en lekfull nivå. Kanske har du en uppvärmd gurka som du långsamt kan köra in samtidigt som du ser honom i ögonen och säger något om hur läcker han är. .....

    Lycka till

  • Anonym (Kåååt)

    Tack för era tips! Såklart kah längtat efter hans närhet, hans kropp, hans intima kyssar, retandet vid diskbänken, ja allt egentligen som rör de intima man har tillsammans med en partner, inte bara sexet i sig även om jag blir våt av å bara krama honom vissa dagar.

    Han äter dessa mediciner för art han är fd missbrukare men vill inte hålla på med "riktiga" droger som han säger själv... Zopilikon/imovane heter dem... Äter dem både eftermiddags o kvällstid o inre bara en..... Så blir en ond cirkel även om han har uppehåll några dagar emellanåt för hur de en är så tar de tid att få dem å gå ut ur kroppen o då börjar han om igen.... Ibland ha det gått iallafall men allt beror på hur många han fått i sig som sagt...

Svar på tråden Fy fan vad jag är KÅT!! /tjej