• Johan75

    Omskära adopterat barn?

    Jeaninne skrev 2014-06-30 16:04:48 följande:
    Jag tror faktiskt inte det, för de är helt hjärntvättade. Det ALLRA värsta tycker jag är de svenska kvinnor, som gift sig med judiska eller muslimska män - och inte har vett eller civilkurage att stå upp för sina barn och skydda dem! Död För det KAN vara så att det är svårt för en jude eller muslim, som detta med omskärelsen är så grundläggande för, att lära om. Att frigöra sig från de inlärda tankespåren. Men en svenska har inga sådana ursäkter för att jamsa med...
    Nu är det ju inga problem för en svensk att vara både jude och muslim, även om det kanske blir lite splittrat att vara de samtidigt.

    Men visst, i ett sekulärt samhälle bör frågan kunna lyftas, diskuteras och förhoppningsvis förpassas till någon historisk mörk avskrädeshög. 
    Behold, i come as a thief.
  • Johan75
    Jeaninne skrev 2014-06-30 19:50:18 följande:
    Nej, inte bland kristna. OM det utförs bland några som kallar sig kristna, så är det någon liten grupp i mörkaste Afrika som SJÄLVA kallar sig kristna... men som inte fått del av några direktiv från varken Påven, Ärkebiskopen av York eller någon annan officiell representant för kristenheten, de senaste femhundra åren...
    I USA identifierar sig ca 75 % av befolkningen som kristna. Över hälften av alla pojkar omskärs. Det säger sig själv att många kristna (miljontals) omskär sina barn och identifierar sig som kristna - samt bor utanför "mörkaste afrika". 
    Behold, i come as a thief.
  • Johan75
    Drottningen70 skrev 2014-06-30 20:59:09 följande:
    Nejdå, alla dessa individer bara "tror" att de är kristna
    Det är en diskussion som de kristna (vilka de nu är) får ha med (mot) varandra. Däremot är det ju inte ett officiellt religiöst påbud på samma sätt som det är inom judendom och många delar av islam. 
    Behold, i come as a thief.
  • Johan75
    Jeaninne skrev 2014-07-01 10:11:25 följande:
    Typexempel på svensk WT-brutta, som utnyttjas av muslimsk invandrare för att han ska komma åt bidragen, gissar jag. Och sedan blir så hjärntvättad att hon inte ens vill stå upp för sitt barn längre...
    God damn! Du får mig att vilja vara för omskärelse bara för att ha motsatt åsikt jämfört med dig. 
    Behold, i come as a thief.
  • Johan75
    Anonym (Mamma) skrev 2014-07-01 10:05:59 följande:

    Jag har visat mannen tråden och han har insett att det åtminstone kan vänta till pojken kan föra sin egen talan om det.
    Tack.


    Jag är imponerad TS. Att kunna lyssna på argument och ändra sin ståndpunkt är en fantastisk egenskap som ofta saknas helt och hållet här på nätet. Stort även av mannen så du får gärna berömma honom från mig (och förhoppningsvis även från dig själv). 
    Behold, i come as a thief.
  • Johan75

    När USA bildades så bestod befolkningen till stora delar av rätt fundamentalistiska kristna grupper. De anammade snabbt trenden från England att omskära pojkar för att förhindra/försvåra onani. Även om omskärelse i USA till stor del är icke-religiös så är bakgrunden religiösa kristna föreställningar om synd. 


    Behold, i come as a thief.
  • Johan75
    Anonym (hemskt) skrev 2014-07-01 13:44:06 följande:
    Men pojken i detta fall kommer vara uppvuxen i Sverige och då tror jag helt klart att han kommer börja reflektera över vad som hänt, som du beskriver. Att han dessutom blivit lämnad av sina biologiska föräldrar och flyttat från sitt land, för att komma till någon som gör detta mot honom, måste vara enormt traumatiskt när han är gammal nog att inse vad som hänt honom. Gissar att han redan vid omskärelsen kommer börja undra vad folk gör mot honom och må dåligt över att vara så maktlös.
    Fast nu har ju TS skrivit att de ska avvakta med detta. Så just den här hypotetiska pojken (om TS och hennes man adopterar honom) behöver vi kanske inte oroa oss så mycket för. Han verkar få vettiga föräldrar. 
    Behold, i come as a thief.
Svar på tråden Omskära adopterat barn?