• 2020

    Makens och min egna semestervecka är hotad!

    Antingen lämnar ni dottern hemma och fortsätter som ni alltid gjort, eller så följer båda med! Bara för ni alltid åkt den veckan så betyder inte det att ni kan fortsätta, livet förändras hela tiden och man tvingas ändra på sina planer. Jag är själv bonus mamma och jag skulle aldrig åka endast med 'våran nya' familj, skulle vara fruktansvärt elakt. Underbart att han har en farmor som värnar om honom!

  • 2020

    Fast mitt bonusbarn åker också iväg med sin mamma varje år. Det betyder inte att vi planerar in vår semester de veckorna vi inte har barnen. På vår semester är Alla våra barn inkluderade och vi har dem två veckor i rad så alla kan åka på en familjesemester. Blir mörkrädd när jag läser, våran vecka, våran nya familj, varför skall vi ändra på oss, vill inte! Varför är det så svårt att förstå att han kommer att känna sig utanför? Kanske inte nu men om några år.

  • 2020

    Startade du denna tråden för att du på allvar trodde att alla skulle hålla med dig och inte svärmor? Du blir argare och argare och håller hårt fast vid att ni är en ' egen familj varannan vecka'. Hur vet du att det inte gör någon skillnad för sonen? I denna tråden har flera berättat om sina barns eller egna upplevelser i liknande situationer, lyssna till dom! Det du gör är elakt, end of story!!!

  • 2020

    Ett barn som är tolv säger inte vad det vill utan vad föräldrarna vill höra!

Svar på tråden Makens och min egna semestervecka är hotad!