• Nyfike­n gul
  Äldre 21 Jul 21:57
  52299 visningar
  36 svar
  36
  52299

  Jag har svårt att skriva profiltext till dejtingsida

  Ju mindre du skriver ju bättre är det , det folk vill veta om dig får dom fråga om och det är bara dom som är intresserade på riktigt som kommer att fråga dig dom personliga frågorna. 

  Du behöver inte skriva mer än max 4-5 rader. Inte mer än så. Gärna något som fångar intresset på direkten, humor eller ärlighet eller något knäppt. Det spelar ingen roll. Bara du på några korta rader hinner fånga killars uppmärksamhet. 

  Bild är ett måste. 

  "trött singeltjej vill träffa dig händige man som kan diska och vet vart dammsugaren står , vill sova tryggt i ett par starka armar. Javisst ja, det gör inget om du är snygg också" 

  kanske nåt sånt?


  Alexander -98- Isaac -00- Victor -08-
 • Nyfike­n gul
  Äldre 21 Jul 22:14
  #3

  kan tillägga att när jag befann mig på dejtingsajter så hade jag en bild på mig själv iklädd en finklänning, bekvämt tillbakalutad i en soffa . Så hela jag syntes tydligt. 

  Min profiltext bestod av det här (har letat lite i gamla filer) 

  " sliten blond tvåbarnsmamma som är tufsig av livet, begåvad/förbannad med timglasfigur, söker någon som kan få mig att asgarva.  Killar under 35 göre sig icke besvär"    (jag var då 25 år ska tilläggas) 

  Den korta texten tenderade i mängder med mail och skrivna rader i gästboken.  och jodå jag hittade kärleken på den sajten, vi har nu varit gifta i tio år. 


  Alexander -98- Isaac -00- Victor -08-
 • Nyfike­n gul
  Äldre 21 Jul 23:14
  #6

  Det är en trådfin balansgång mellan att vara ärlig och att inte verka desperat. 

  Skriv gärna att du vill bilda familj och ha barn, men gör det på ett sådant sätt att det uppfattas som ärligt och en plan för din framtid - men skriv inte på ett sätt att det verkar som att du är desperat. 

  Och hur du bäst formulerar det är ju upp till dig själv att avgöra men du förstår nog den hårfina balansgången . 

  Självklart ska du skriva vad du är ute efter och vad du inte kan tänka dig men undvik att det blir en novell. Lämna utrymme åt killarna att fånga dig och få ställa frågor tillbaka om dig. 


  Alexander -98- Isaac -00- Victor -08-
Svar på tråden Jag har svårt att skriva profiltext till dejtingsida
Logga in
Bli medlem