Inlägg från: Anonym (Diana) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Diana)

    Jag har svårt att skriva profiltext till dejtingsida

    Jag var 30 år och singel och ville bilda familj. Jag var trött på att vara i relationer utan framtid och valde att skriva en väldigt ärlig och tydlig presentation. Jag ville inte bombarderas med meddelanden utan hitta en man som jag verkligen passar med.

    Jag beskrev mig själv och mitt liv och vad jag söker ganska utförligt. Jag har lite speciell humor och fick även fram det (tror jag). Jag var så ärlig jag kunde, även med sådant som kan ses som mindre attraktivt av vissa. Tex att jag hellre kollar på film än tränar, att jag inte är så social och att jag ser fram mot att bilda familj inom några år. Jag ville ju attrahera någon som jag, inte en till social träningsnarkoman som inte vill binda sig.

    Sen hade jag bara en bild, ganska otydlig. Detta för att jag haft dåliga erfarenheter av att bli jagad för mitt utseende och inte min insida.

    Det lyckades, nu är vi gifta med tre barn och vi passar perfekt för varandra.

    Så mitt tips är att vara ärlig med vem man är och hur man vill leva sitt liv, det är ju inte en popularitetstävling utan meningen är väl att hitta någon man verkligen passar med.

  • Anonym (Diana)
    Ickett skrev 2016-05-07 21:42:47 följande:

    Det du inte ska skriva:

    -Inget som visar att du är bitter eller som tyder på en kravlista av den andre. Undvik ordet inte.

    -Skriv mer om dig själv och mindre om den andre. Skriv det positiva du har och vill ha.

    -Försök frammana positiva visuella bilder hos den andre som tilltalar, men gör det ärligt och inte som en säljare.

    -Var ärlig

    Tex.

    Du hittar mig på racercykeln eller i båten en solig sommardag med ett glas vin i handen. Jag är livsnjutaren som uppskattar livets små och stora nöjen, en joggingtur, picknick i det gröna, konst- och kulturaktiviteter eller en spontan weekendresa.

    Jag saknar någon att dela dessa upplevelser med och delad glädje är, som alla vet, dubbel glädje. Så vad säger du, ska vi dela en picknick-korg tillsammans i vårsolen?


    Sådana där presentationer avskyr jag, känns så klyschigt, men det är ju bara jag!

    Tycker man ska skriva det som passar en själv, då attraherar man ju förhoppningsvis någon som passar en också.
Svar på tråden Jag har svårt att skriva profiltext till dejtingsida