Inlägg från: Sensitiveguy |Visa alla inlägg
  • Sensitiveguy

    Killar, hur får man er intresserade?

    Var dig själv och behandla mig med respekt! Var snäll och ha glimten i ögat, så skall det nog gå bra. :)

  • Sensitiveguy
    Anonym (Singel) skrev 2014-08-02 10:26:58 följande:

    Tack för era tips!:D


    Det var så lite så. ;)
  • Sensitiveguy
    mikipiki skrev 2014-08-02 14:45:54 följande:

    Jag hade massor av problem med detta förr och det tog lång tid innan jag fattade att den vinnande konceptet är att vara sig själv. Jag brukade låtsas vara dummare än jag är, ändra mitt utseende för att passa deras mall, spela teater och ägna mig åt intressen som inte intresserade mig alls för jag trodde tjejer skulle vara så. Och detta fick mig att attrahera helt fel typ av killar hela tiden. Vi passade ju inte ihop för att jag inte var sådär egentligen.

    Så mitt bästa tips är att vara dig själv och inte skämmas över det. Jag är lite socialt awkward, rätt smart, söt och tjejig, men jag gillar att spela tv-spel och hivar hellre en öl än sitter och sippar på ett glas vin. Och detta försökte jag alltså att förtränga innan och nästan tvingade mig själv att gilla mode, nagellack och att dricka vin med tjejkompisarna på uteserveringar för det var min föreställning om hur en tjej skulle vara. Killar gillar mig mer nu iallafall och jag gillar mig själv mer, så i grund och botten är det nog nyckeln.

    Sen så ska du undvika att spela spel också. Är du intresserad av någon? Visa det. Låtsas inte vara ointresserad och lek en massa. Visst finns det killar som gillar sånt, men dom killarna är inte värda din tid :)


Svar på tråden Killar, hur får man er intresserade?