Inlägg från: Anonym (.) |Visa alla inlägg
  • Anonym (.)

    Förälskad i upptagen man

    Jo nu är de så att jag har spanat in en upptagen man, och kan inte få ur han ur skallen.
    Jag vill börja med att säga att jag aldrig skulle göra nåt med han så länge han är upptagen, så vill jag inte hellre sabba en lycklig familj (1 barn) om dom nu är lyckliga..

    Jobbar i en affär så har han varit kund här länge, har hela tiden tänkt att de är jäkligt synd att han är upptagen. Så för några veckor sen träffa jag på han på krogen och vi dansa í massa timmar. Vi gick inte över nån gräns utan "bugga". Vi hade väldigt kul, han sa mycket "så kul när du jobbar" "så snygg" och liknande, så sa han med ångest "men shit, jag har ju tjej, va ska jag göra?!" , fast han försökte aldrig nåt eller så.

    Så efter några dagar leta jag reda på hans nr och smsa för att tacka för dansen, vänskapligt bara. Blev några sms då. Sen har jag inte sett han på flera veckor.
    Så i fredags skrev han att han hade sett mig och så undra han om jag skulle ut på en stadsfest i helgen som va, vilket jag inte skulle. Så skrev jag igår och fråga om de va roligt, blev lite smsande och han tyckte helt klart att vi skulle satsa på nån dans igen, vilket han har skrivit tidigare också.

    Så nu har jag lite dåligt samvete, vill inte slittra nån familj, men allt har varit väldigt "vänskapligt".
    En gemensam kompis tror inte att dom är lyckliga.. så "planen" är att bli vän med han och hoppas att han kommer på att gräset är grönare på andra sidan typ :P
    Men vill ändå inte gå över nån gräns heller!

    Så hur lyckas jag med detta utan att gå över gränsen?? Vill hålla mig på den nivån att jag inte sabbar nåt om dom nu skulle vara lyckliga.

    Och jag vet att jag borde lägga ner helt men men!

  • Svar på tråden Förälskad i upptagen man
  • Anonym (.)

    Oj va med svar det blev :-P

    Jag vill absolut inte splittra en lycklig familj eller "lura" han till att vara otrogen, vem vill ha en sån kille?

    Jag vill lära känna han bättre på en vänskaplig nivå, visst har jag ju en baktanke men tänker inte direkt kasta mig över han. Om han är lycklig så borde de inte göra nån skada?

  • Anonym (.)

    Men aj va med missförstånd!

    Jag ska inte "bara va vän", och kommer inte säga de för att lura han heller. Jag menar att jag tänker inte gå över nån gräns med att vara på och flirta, utan hålla det vänskapligt så.. Men vill väl ändå visa intresse, utan att gå över gränsen eller förstöra nåt. Och så kan han säga tack men nej tack

    Skulle han visa mer intresse så skulle jag inte slänga mig på han innan han har ordnat upp allt med familjen. Jag vill ha de ärligt och göra så "rätt" som möjligt. Även om situationen kanske inte känns så rätt

  • Anonym (.)

    Jag spelar inte oskyldig, vet att de kanske inte är "rätt"

    Men jag tycker att det är skillnad på att va ute efter att förföra han och sabba deras relation och att försöka få mer kontakt med han, trots baktankar.

    Om dom är lyckliga är de jättebra för dom, och jag backar helt. Jag vill inte förstöra. Han kan säga nej och jag accepterar de.

  • Anonym (.)

    Om de klia i fittan så hade jag hade jag försökt nåt på krogen. Närmat mig på dansgolvet, följt med på "efterfesten" i en stuga vid sjön, där hade de garanterat kunnat hända en hel del som jag hade velat "lura" han.

    Om jag va flickvännen, visst hade jag blivit irriterad på mig då. Men jag känner att jag kan inte hindra tjejer från att ragga på min kille, de är killens uppgift att säga nej.

    Jag hade blivit riktigt förbannad om tjejen inte acceptera ett nej och försökte lura han till att va otrogen, helt klart! Men de är inte de jag vill!

    Jag vill inte sabba nåt för dom, helt ärligt!

    Om dom är lyckliga så förstör jag inget, han säger/visar nej, och jag accepterar de!

  • Anonym (.)

    Jag vet inte ifall nån läst de jag har skrivit, läst fel, om jag har varit dålig på att förklara, om de medvetet/omedvetet missuppfattas eller om alla är inställda på att alla är hemska människor

    Syftet med det här va att kolla om de fanns ett så "schysst" sätt som möjligt för att inte förstöra om dom har de bra

    Men fattar helt klar, jag är en hemsk människa som förtjänar att skjutas. Ett riktigt hemsk monster som bara tänker på sig själv

Svar på tråden Förälskad i upptagen man