Inlägg från: Anonym (Sissi) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Sissi)

    Jag vill veta varför vissa inte gillar araber och varför.

    Hej!
    Jag är en tjej som kommer från Irak och Syrien (pappa Irak mamma Syrien) nu undrar jag verkligen och vill så hemskt gärna veta varför vissa människor inte gillar oss .

    Anledning: brukar oftast hälsa på vuxna / gamlingar i min gård men dem kollar snett på mig hälsar inte tillbaka och går sin egen väg . Dessutom har många sagt "gå till ditt hemland din jävla arab" osv . Detta har sårat mig och har varit mobbad för detta när jag gick 4an - 6an . Kom till Sverige när jag var runt 8 och är 22 nu ifall ni undrar.

    Ville bara veta och berätta helst sanningen .

  • Svar på tråden Jag vill veta varför vissa inte gillar araber och varför.
  • Anonym (Sissi)
    Anonym (Z) skrev 2014-08-18 17:34:09 följande:

    Enl mig är araber värsta packet helt enkelt, arabiska muslimer är bra mycket värre en afrikanska muslimer helt enkelt. Fy fan för araber åk hem


    Nu förstår jag inte du hatar araber för att dem är muslimer ... Vi är inte muslimer men är araber vad är din ursäkt nu ?
  • Anonym (Sissi)
    Anonym (Z) skrev 2014-08-18 17:44:31 följande:

    Läskunniga är de inte heller, araber är värsta packet sa jag även muslimska araber vilket betyder att araber är jävla pack och så även araber som är muslimer! Tro att ni är nåt mohaaaa


    Vissa svenskar tror också att dem är något ? Dem mobba mig , kalla mig för massa skit , vissa tror dem är perfekta och snygga och blonda är bäst osv osv osv .. Jag sitter inte och hatar dem för det ? Eller snarare jag drar inte alla över en kam.
  • Anonym (Sissi)
    Fjärilslarv skrev 2014-08-18 17:44:49 följande:

    Jag har inget emot människor av en viss folktyp överlag. Jag har något emot människor som skriker, skrik- pratar, för oväsen, klär av mig med blicken, står ivägen osv osv, samt religiösa fundamentalister som inte rättar sig efter det här landets lagar. Sen skiter jag i om det är från norge, island, arika, usa, mellanöstern osv.


    Jag förstår dig. Detta är sant dem flesta är så och det gör mig också arg . Fast inte alla det beror på hur man är uppfostrad .
  • Anonym (Sissi)
    Anonym (xx) skrev 2014-08-18 17:55:49 följande:

    Har aldrig haft någon egentlig uppfattning om araber, muslimer eller ej förrän jag hade ett förhållande med en arab.

    Jag upplevde honom som väldigt självisk och utan större respekt för kvinnor som tyvärr gav mig en negativ bild av araber i allmänhet som nog aldrig kommer förändras.


    Det har jag också fast jag själv är arab ,jag och killen har inte passat då han var självisk och trodde eftersom han är mannen så äger han och bestämmer över mig (var i ett förhållande 3 gånger med 3 olika killar så klart) Tills idag har jag tyvärr inte hittat den rätta då jag inte får vara med en svensk . Vår (kultur)
  • Anonym (Sissi)
    Fjärilslarv skrev 2014-08-18 18:10:32 följande:

    jag hade lämnat min familj om de ställde det kravet. patetiskt att inte låta sina barn bli ihop med den som gör dem lycklig. (nej någon som gör att en person blir nedtryckt, misshandlad osv är inte att göra någon lycklig).

    Enligt lag är du fri att bli ihop med vem du vill så länge det inte strider mot lagen, din så kallade kultur kan inte sätta stopp för det.


    Japp sant det vet jag redan men respekterar mina föräldrar och vill inte gå emot dem för tillfället (man vet aldrig i framtiden) men hittills har jag tålamod och försöker följa detta "wishes"
  • Anonym (Sissi)
    MallaL skrev 2014-08-18 18:16:58 följande:

    För många är det nog synen på kvinnor. I Sverige kämpade många på 1900-talet för att samhället skulle bli mer jämlikt. Nu när vi nått en bra bit på väg känns det tråkigt när det kommer in kulturer där kvinnan är underlägsen, männen bestämmer över kvinnornas sexualitet etc. Som välutbildad självständig kvinna är det väldigt svårt att acceptera att vi ska gå bakåt i utvecklingen.


    Okej ber om ursäkt för det , vi kom hitt för en anledning och det är att vi inte ville dö av (Saddam hussain) när vi kom hitt pluggade vi (hela min familj) skaffade jobb och betalar skatt , vi försöker tills idag att passa in och uppskattar att vi fick flytta hitt , det med utvecklingen visste jag inget om förstår att det är en av anledningarna till varför ni inte gillar oss . Angående kulturen så är det blandat kan inte riktigt svara på det.
  • Anonym (Sissi)
    Anonym (Why) skrev 2014-08-18 18:24:52 följande:

    Studerade du? Din svenska är väldigt dålig. Var inte skolan bra?


    Konstigt jag går högskola och jobbar ingen har sagt än att jag har dålig svenska , men kanske man vet aldrig
  • Anonym (Sissi)
    Anonym (Why) skrev 2014-08-18 18:21:25 följande:

    Tycker alla araber är otrevliga de tittar inte ens på mig, håller inte dörren, säger inte hej. Känner att både kvinnorna och männen tittar ner på mig. Får jag en blick så är det en elak en speciellt från kvinnor i huckle. Varför är det så?


    Vet helt ärligt inte , du frågade fel person men om jag nu kan gissa , rädd? Respektlös, kanske inte gillar svenskar för nån anledning. Vet inte riktigt .
  • Anonym (Sissi)
    SupersurasunkSara skrev 2014-08-18 18:25:49 följande:

    För att ni får ta skit för de araber som inte sköter sig. De märks mer än de som sköter sig.


    Jag antar det . Tack för din ärlighet .
Svar på tråden Jag vill veta varför vissa inte gillar araber och varför.