• Anonym

    Han bara lämnade mig.

    Anonym (hjälp.) skrev 2014-08-24 14:38:12 följande:

    Exakt så är det. Jag vågar inte skriva till honom för att jag är rädd att han inte vill, han sa att jag fick höra av mig men han kanske inte vill. Jag vill bara veta hur han mår, men jag vågar inte skriva något. Han valde ju bort mig, då vill han väl inte att jag lägger mig i. Lite i de banorna jag tänker

    Jo jag kanske borde. Men tänk om jag bara stör? Gör honom irriterad? Osvosv.. tankarna är många.

    jag vill inget hellre än att hitta tillbaka. men vill han det? 


    idag är det extra jobbigt, typ 3:e dagen. som en rökare med absinens typ, ;p


    Jamen jösses, människa... han räckte ju ut en hand- då lämnade han dig inte bara rakt av...vad häller du på med egentligen?

    Eftersom jag varken känner dig eller honom så är det ju inte helt lätt att rådge- men jag tror aldrig det skulle kunna bli fel med en lite humoristisk trevare- men samtidigt inte för lättvindigt. Du känner ju honom, du vet vad som kan reta honom- på rätt sätt.

    Kan du inte bjuda honom på middag och låtsas som om ni inte känt varandra i 2 år? Finns det någon lagom fånig bild du kan skicka? Finns det någon situation du vet får honom att må riktigt bra? Tycker han om att laga trasiga saker? 

    Nu får du ta och tänka lite konstruktivt här, tycker jag...om han är ditt livs kärlek..kom igen!
  • Anonym
    Anonym (hjälp.) skrev 2014-08-24 15:21:30 följande:
    Tack som fan anonyma underbara människa. det där var exakt vad jag behövde höra. 

    jag har tänkt på det hela dagen men inte vågat, när du skriver så så kommer jag göra det. han börjar nytt jobb imorgon så vore väl läge att höra av sig om det iaf, önska lycka! Något smart ska jag komma på.

    tack igen!!
    Kul om det hjälper- men du kanske inte är så tuff och hård som du tror själv, för nu verkar det som du sitter och suger in att du ska ändra dig hit och dit- de 2 år ni haft tillsammans måste väl betyda mer än de här 3 dagarnas separation?

    Vad är du egentligen rädd för? 

    Varför vänta tills han börjat nytt jobb- har han gått arbetslös en längre tid eller?

    Förför honom- i natt- så får han en bra start på sitt nya jobb...tänk på oss alla som suttit i många år utan någon att ens småhångla med- nu får du ju skärpa till dig här, tycker jag. Skrattande
  • Anonym
    Anonym (också lämnad) skrev 2014-08-28 18:00:49 följande:

    Så sant! Man ska fokusera på sig själv å se till så man trivs med sig själv först. Innan man tänker på leva med nån annan.

    Men det är inte lätt alla gånger.


    Nej, det är sant. Men du får ha hela sängen för sig själv och det är inte alltid helt fel.
    Du slipper vakna bredvid någon med dålig andedräkt- om du inte har ett husdjur som ordnar det istället. Du slipper bråka om tv-kontrollen...önskar att jag kunde skicka bilderna ur en bok jag fick en gång i tiden, om detta med separationer...ur det positiva perspektivet. Skrattande
  • Anonym
    Anonym (också lämnad) skrev 2014-08-31 11:33:25 följande:
    Tycker det var bra! Lite riktiga tips på vad man kan göra!

    Skulle gärna gjort det också och har drömt om det länge om jag inte hade ett barn och ett på väg som jag nu ska ta hand om själv skulle jag varit på ett flyg bort!:)
    Ja, du har väl ett barn till också...men se inte barnen som hinder, Det är inte alltid så. Jag började resa med mitt barn när hen var 5 månader- låg förresten i magen när jag var ute på resa också.

    Det krävs mer planering helt enkelt.

    Jag tänkte att du genom planeringsarbetet kunde komma in på andra tankar. WWOOFERs är en värdsomspännande organisation- men uppdelad i lokala avdelningar. En del som är anordnare har ju barn själva.

    Du kanske inte kommer ut på resa- men kan få nya vänner på vägen och det är ju aldrig fel.

    Men frågan är väl vad pappan skulle göra om du verkligen ville ge dig iväg? 
    Anonym (Anonym) skrev 2014-08-31 12:11:38 följande:
    Barnen kan du göra dig av med tycker verkligen du ska göra det eftersom du drömmer om det det blir din livs uppgift .. Tycker jag .
    Tycker du kan gå och anmäla dig själv som frivillig till något ebola- projekt eller liknande. Jösses!
  • Anonym
    Anonym (Anonym) skrev 2014-08-31 13:48:24 följande:
    .Jag håller tummarna för er
    Det blir bra!
  • Anonym

    Har inte läst alla fakta men hur länge hade ni bott, varit ihop? Så gör man bara inte. Är så ledsen för din skull men vad har hänt mellan er sista tiden? Tänk både dig, sedan honom och hur ni agerat? Visste du att det var på g men inte ville se? Alt.. försökte du prata med honom och allt kom som en chock? Vad vill du själv nu? Lycka till..Kram

  • Anonym
    Anonym (hjälp.) skrev 2014-09-07 10:56:31 följande:

    idag slog det mig, han vill inte ha mig och jag var helt lugnt med tanken. Jag mår bra, idag mår jag bra och ser fram emot livet ändå. Kommer förmodligen bli ledsen titt som tätt ett tag till, men nu skall jag gå vidare. Han vet vad jag känner, inget är osagt och nu skall jag bara fokusera på mig själv och sluta höra av mig och anstränga mig. Det känns bra.

    Sen undrar jag om killar har någon konstig radar? 3 av mina gamla ex har hört av sig i helgen och de kan omöjligt veta att jag är singel eftersom jag inte skrivit det någonstans till någon. Sjukt och nästan lite läskigt ;o


    Hoppas dina ex gett dig lite support i sorgearbetet...ja, det finns en hel värld att begrunda...och människor att träffa...ibland ser jag livet som en resa där man reser tillsammans då och då med någon. Har man tur så hittar man någon som passar att följa med hela resan. 
  • Anonym
    Anonym (hjälp.) skrev 2014-09-07 12:42:56 följande:
    ja jo det har han gjort :) 
    men jag har försökt hålla kvar, bry mig osv. Men kände igår att jag inte klarar av det längre. Mitt liv måste gå vidare det också :)

    Exakt. Det där var ett väldigt fint uttryck som jag vill ta med mig om det är lugnt :D
    Jag har inte tagit patent på någonting Skrattande

    Sköt om dig nu..
Svar på tråden Han bara lämnade mig.