• Anonym (Snorren)

    Stor snopp är lögn

    Det sägs att 10% har en väldigt stor snopp. Om 4,5 mmiljoner svenskar är män så är ju det 450 000 män med enorm penis. Rätt många. Så varför tror ingen på dom som säger att dom har en stor snopp?

  • Svar på tråden Stor snopp är lögn
  • krillesthlm
    Anonym (Snorren) skrev 2014-08-28 20:11:56 följande:

    det låter ganska troligt


    sammanfattningsvis så är det tjejer och killar som aldrig vart i närheten av 20+ som misstror...
  • Anonym (Snorren)

    man läser ju alltid om antal % som har viss snoppstorlek osv. Vad jag inte förstår är varför folk är så himla anti stora penisar

  • krillesthlm
    Anonym (Snorren) skrev 2014-08-28 20:20:53 följande:

    man läser ju alltid om antal % som har viss snoppstorlek osv. Vad jag inte förstår är varför folk är så himla anti stora penisar


    avundsjuka?
  • Anonym (Snorren)

    men hur kan tjejer vara avundsjuka på något sådant?

  • krillesthlm
    Anonym (Snorren) skrev 2014-08-28 22:45:04 följande:

    men hur kan tjejer vara avundsjuka på något sådant?


    för att dom aldrig vågat ta för sig?
  • Anonym (Snorren)

    så därför ifrågasätter dom hela grejen? märkligt

  • krillesthlm
    Anonym (Snorren) skrev 2014-08-28 22:59:24 följande:

    så därför ifrågasätter dom hela grejen? märkligt


    är min tes om det hela....vad är din?
  • Tusselina

    Det är helt enkelt två delar som är "problemet" och samverkar. 
    Medel och normalfördelningskurva är lägre än vad "folk" vill tro, dessutom underskattar de hur faktiskt få fall det blir i ändarna på en normalfördelningskurva.

    Det stora problemet är dock att "alla" ljuger och skarvar uppåt något löjligt mycket på internet. Har man minsta fungerande ögonmått är det lätt att se, på sidor som exempelvis BC blir det rent a löjligt hur mycket det ljugs även de med ovanligt stora och som har bilder som uppenbarligen inte stämmer överens med vad de uppger. 
    Det här leder också till att missuppfattningen på första delen späds ytterligare på och så skarvar de ännu mer uppåt osv. 

    Kan skrivas mer om det men det har jag inte lust med. 

    Lägg ner att gräva ner dig i det här, "folk" kommer fortsätta att förutsätta att du ljuger/skarvar för att det helt enkelt är betydligt större chans att det är så än att det inte är det. 

    Sen lägger i allmänhet män mycket större vikt på storleken än vad kvinnor gör. Dock tror de männen att kvinnor i allmänhet bryr sig än mer än dem. Det är helt enkelt inte sant. En del gör det, men inte i allmänhet. 

    De som inte tror väljer helt enkelt det som mest troligt är sant. Det gäller även det mesta andra ämnen där det som anges hamnar långt ut i ytterkanten. Detsamma händer om man hävdar en IQ på 150, eller ens för att ta något mer vanligt 2.0 på högskoleprovet - med antalet som hävdar det har kan man få för sig det är ganska vanligt och nåbart för "de flesta" men tittar man närmare på att det faktiskt är ganska få som får (resultatet är nämligen normerat, skulle du arrangera så att säg endast genier skrev en omgång skulle antalet med 2.0 vara ungefär lika många även om antalet faktiska rätt som krävs för varje poäng skulle stiga) - slutsatsen är alltså att en stor andel av de som anger helt enkelt ljuger. Naturligtvis finns det en hel del som faktiskt har de resultaten, men en stor andel som anger det ljuger. 
    (lägger man dessutom till att resultatet bara är giltigt i fem år och huruvida det är sant att hävda det om resultatet gått ut blir det än fler. Tror mitt gick ut för 4 år sedan, ljuger jag om jag hävdar det?)

  • Anonym (Snorren)

    men är inte det ganska sorgligt ändå?

  • Anonym (Snorren)

    att folk då både "ljuger" kanske samt att folk inte "litar" på varandra

Svar på tråden Stor snopp är lögn