• Anonym (Snorren)

    Stor snopp är lögn

    Det sägs att 10% har en väldigt stor snopp. Om 4,5 mmiljoner svenskar är män så är ju det 450 000 män med enorm penis. Rätt många. Så varför tror ingen på dom som säger att dom har en stor snopp?

  • Svar på tråden Stor snopp är lögn
  • Anonym (Anonym)
    Anonym (Snorren) skrev 2014-08-27 17:08:46 följande:

    Varför en sådan reaktion?


    Ingen speciell reaktion tycker mest allt handlar om könsorgan, typ vill ha för att han har stor kuk, vet flera som tävlade om en en gång för att han hade stor kuk sa de höll väl på att trilla baklänges på stolen ....
  • Anonym (big or not)

    Det värsta tror iaf jag är att medel penisen ser så otroligt liten ut på grabbar över 180cm. skulle jag varit tex 195 skulle jag önskat mig närmare 18cm slak för att den inte ska se liten ut.. Så om man tänker efter har korta grabbar större dasar iaf i proportion till resten av kroppen jag är 185 så jag skulle önskat mig en 17cm slak

  • Anonym (Snorren)

    Fattar inget men ok. Men visst, vad är stort?

  • Anonym (Anonym)

    Om de klippte kuken undra om det skulle va intressant då ? Troligen inte för de sorters kvinnor / barn , då hade de nog inte brytt sig om personen mer ...(-:

  • Anonym (Snorren)

    Jag skulle absolut säga att över 20 hård som slak e stor hahaha

    men är det nått tjejer fantiserar om eller rentav söker?

  • Anonym (reling)

    Klart man söker men det är betydligt mer ovanligt än man tror!

  • hännrick
    snäckansand skrev 2014-08-27 20:07:37 följande:

    Allt handlar väl om vad man klassar som stor...


    Det funkar kanske om det handlar något som upplever sin medel-något över medelstora penis som för liten, den som har en penis som de facto är liten skulle med största säkerhet bara känna sig förnedrad. Det lär vara svårt nog att få honom att tro på att tjejen faktiskt föredrar hans storlek framför en som är större.

    De flesta killar som varit ute och letat partner på nätet har sett annonser med formuleringar som "under 18 cm behöver inte höra av sig" och det svider säkert för den som har 16-17 men det lär vara smått förgörande för den som 12 cm, 10 cm eller ännu mindre att visa upp.

    Det här är något jag själv är vaksam på (gissa varför) och även om det inte händer jätteofta så räcker att man är ute bland folk för att få höra en tjej berätta för sin kompis om killen som fyllde ut henne så skönt (hört på ett café i våras) eller om killen med "pitt som en pommes" (hört på tåget förra hösten).

    Visst, kuken är inte allt, flinka fingrar och en tunga kan göra underverk, men mycket av en (egenupplevda) manligheten till sitter i den, det är svårt att komma ifrån. Leksaker funkar men de kan hon lika gärna använda ensam, en osäker kille lär fråga sig varför hon vill att han ska använda dem, duger han inte?

    Sen har jag hört någon föreslå att killen tar på en strapon, exakt vad han ska få ut av det vet jag inte. Den tjej som plockat fram en sådan och velat ha den istället för min hade jag aldrig pratat med igen.
Svar på tråden Stor snopp är lögn