• Syrran86

    Fler som planerar barn 2015?

    Vad roligt för er! Vi har en son född -13 och tänkte ta ut spiralen i oktober för att försöka få ett syskon!

  • Syrran86

    Vi ska inte heller göra något särskilt utan bara leva som vanligt. Blev gravid på första försöket förra gången så hoppas väl att det fungerar igen. Vi ska åka på en resa i slutet av september, det är därför jag inte tar ut spiralen förrän i okt.

  • Syrran86

    FiiaN: jag märker när jag har ägglossning på hur flytningarna ser ut. "Mjölkiga" efter mens, som rå äggvita vid ägglossning och lite som lotion efter ägglossningen och innan mens! Om du observerar varje dag kanske du hittar ett mönster!

  • Syrran86

    Åh nu längtar jag tills det är dags att ta ut spiralen. Längtar efter ett syskon till min lille son, längtar efter en ny liten familjemedlem, och längtar efter att vara gravid igen!

  • Syrran86

    FiiaN: tänkte bara säga att när jag var gravid med sonen så hade jag jättemycket molvärk i livmodern första tiden, så det skulle ju kunna vara ett tecken ð??? jag är lite äldre än er, 28 år.

  • Syrran86
    Sarah1990 skrev 2014-09-12 11:00:48 följande:

    Vill också skriva hur vi träffades MEN jag kommer från en mindre stad där alla känner alla (och somliga vet mer om mig än vad jag själv gör ungefär) så om jag skulle skriva så skulle de flesta kunna lista ut vem jag är (ifall det nu är någon från min hemstad här inne) och SÅ officiellt är det inte att vi försöker bli med barn, haha.
    Ska vi försöka sammanställa en lista?

    Alla vi som varit/är aktiva i denna tråd kan ju skriva:
    1. Din egen ålder + partners ålder
    2. Tid tillsammans
    3. Tid sedan du slutade med preventivmedel
    4. Hur länge ni försökt (antal månader ex)
    5. Senaste beräknade ÄL
    6. Datum för BIM

    Fyll gärna i om det är något jag missat, kanske kan hjälpa till att hålla koll och se vem som beräknas ha sin BIM först osv? :)


    1. 28 år, min man är 30.

    2. 8 år tillsammans

    3. Kommer att ta ut spiralen i okt.

    4. Har en son född 13, det tog sig då på första försöket, hoppas på det igen ????
  • Syrran86

    FiiaN: nu har jag läst i kapp lite i tråden. Efter att man slutar med P-piller kan det ju ta några månader innan ägglossning och mens kommer igång. Det behöver ju inte vara så, men ha det i åtanke. För friska par som har sex regelbundet tar det i genomsnitt 6-7 mån innan man blir gravid. Hoppas såklart att du är gravid, du har ku symtom :)

Svar på tråden Fler som planerar barn 2015?