• FiiaN

    Fler som planerar barn 2015?

    Hej på er alla!

    Har suttit och läst ikapp efter min lilla semester :) Hur går det för alla med era ägglossningar och allt vad det är? :) Här har jag inte märkt av någonting annorlunda...

    Läste även om era barnlängtade mammor :) Har en precis likadan mamma, hon tjatar varje gång om att hon längtar efter barnbarn :) Kommer nog inte behöva köpa några kläder och grejer själv, haha!

    Kram på er!

  • FiiaN
    mavidyz skrev 2014-09-01 06:41:02 följande:
    Inga tecken på ÄL här! Tänkte ringa gyn imorgon och rådfråga lite :)
    Åh! Hoppas dom har några bra svar :)
  • FiiaN
    Syrran86 skrev 2014-08-31 22:13:33 följande:

    Åh nu längtar jag tills det är dags att ta ut spiralen. Längtar efter ett syskon till min lille son, längtar efter en ny liten familjemedlem, och längtar efter att vara gravid igen!


    När ska du ta ur den? :)
  • FiiaN
    mavidyz skrev 2014-09-01 06:56:12 följande:
    Hoppas att man kanske kan få göra någon undersökning iaf, fast man inte försökt i ett år :) Jag menar, har jag ingen ÄL så har jag inte.. :P
    Ne men precis! Det måste man väl ändå få? Annars är dom ju dumma!
  • FiiaN
    Syrran86 skrev 2014-09-01 08:35:06 följande:
    I oktober! :)
    Det är ju snart :) Tiden går fort (lite för fort ibland...)
  • FiiaN
    NattaLind skrev 2014-09-01 08:45:20 följande:

    En del har ju sånt jäkla flyt och blir gravida på första försöket efter borttagning av p-stav, men jag gissar på att jag INTE har sånt flyt! :P

    Det stör mig lite att jag har noll koll på min cykel. Hade ju p-piller i 4 år, och nu har jag haft p-stav i 6 år. Mensen har varit helt oregelbunden under p-stavperioden, så man vet ju inte när/om mensen kommer. Trodde nästan den skulle komma direkt för det är nog dags snart.

    Fråga: Har man ÄL fast man har p-stav? Bara att ägget inte går att befrukta eller något? För jag har aldrig märkt av någon ÄL någon gång!


    Ja vissa går det väldigt snabbt för! Jag har mått jätteilla sedan igår kväll, kräktes 2 gånger igår, och mår lite illa idag också. Tror dock det berodde på en hemsk huvudvärk som ännu sitter i... :( Druckit dåligt och ätit mycket onyttigt i helgen. Hoppas dock på att det är en liten som växer i magen!

    Hmm inte lätt det där! Jag har haft rätt bra koll på min cykel, men aldrig tänkt på det där med ÄL tidigare. Vet ju inte alls om mensen börjar när den "ska" nu när jag slutat med mina piller.
  • FiiaN
    Sarah1990 skrev 2014-09-01 10:45:57 följande:

    Jag laddar inför fredag då den beräknade ägglossningen ska ske, lagt upp ett strikt schema över kost och samlag för resten av veckan och nu jäklar ska inget få stoppa oss! (ja okej, jag överdrev kanske lite, eller?Drömmer)


    HAHAH! Låter ju kanon :D Hoppas verkligen det går vägen! Själv har jag troligtvis haft min ÄL så nu är det bara att vänta och se, inga tecken på något än... BIM 6/9.
  • FiiaN
    NattaLind skrev 2014-09-01 11:18:56 följande:
    Ja man VILL ju så gärna att det ska vara på grund av bebis! :) Håller tummarna ändå :)

    Inte jag heller, och är samma här. Kan ju ha utebliven mens just för att den inte kommit igång. Och hjälper ju inte att jag har noll koll på när den ska komma :P

    Men om jag får mens - hur räknar jag sen? Vad är BIM och vilka dagar ska jag absolut INTE missa att ha sex på?! Haha :)
    Precis som Sarah1990 skrev så ska väl ÄL komma ca 2 veckor. :) BIM är beräknad icke mens, alltså den dagen du ska ha mens, men man vill ju inte att den ska komma ;) Man vill ju ha bebis i magen :D
  • FiiaN
    Sarah1990 skrev 2014-09-01 11:26:49 följande:
    Som jag förstått det är ÄL ca 2 veckor efter första mensens dag. Får du ex din mens idag så sker ägglossningen ungefär på måndagen om 2 veckor.
    Min borde därför vara på fredag, något min sambo vet om mer än väl. Ska testa varannan dag en period nu då jag även läst att spermierna håller bäst kvalitet om det går just 2 dagar emellan varje utlösning ;p

    Någon annan som kan tipsa om vad vi båda borde käka/göra under tiden!?

    /The psycho girl
    Hmm bra kost :D Jag tar järntabletter och folsyra, om det är sånt du menar? :)
  • FiiaN
    kvinna16780 skrev 2014-09-02 11:37:17 följande:

    Hoppar in här om jag får :) Imorgon tar jag ut min spiral. Jag har en son sen tidigare som är 4 år.

    Vi får se om det blir en till bebis. :)


    Välkommen hit :D Hoppas det blir ett lillasyskon till 2015 då :D
Svar på tråden Fler som planerar barn 2015?