• NattaLind

    Fler som planerar barn 2015?

    glaesir skrev 2014-09-18 12:26:15 följande:

    Vet ni vad? Fyller år idag och imorse frågade min sambo om vi ska förlova oss! På knä och allt! Åååh är så lycklig!!!!


    Grattis! :D

    Kommer ihåg när min pojkvän frågade, var strax efter tolvslaget och han gick också ner på knä. Så himla fint! Dock ska vi inte gifta oss på några år, men bebis får gärna komma :D
  • NattaLind
    klumposaurisen skrev 2014-09-18 18:01:32 följande:
    Östgöte göch löv. Eller något????

    1 och en halv vecka sen förra fredagen. Så ganska nytt. Men känner av äl eller mens eller något i denna stund. De kan ju ta flera månader men mirakel ha ju hänt. ???? hur ser det ut för dig. ? Vart i länet bor du? :)
    Haha, du kan ju tänka dig hur fint ungarna kommer låta sen! ;)

    Ja gud ja, man lever ju på hoppet! Min p-stav åkte ut den 29:e augusti, fick mens bara några dagar efteråt som varande i 6 dagar, rikligt. Vet dock inte om detta är "fejd-mens" efter staven eller riktigt. OM äl kommit igång så hade jag den i tisdags, men vem vet?? :P Så BIM landar på 30:e sep, men man vet ju inte vad man kan förvänta sig. Vet ju inte ens om mensen kommit igång på riktigt :P

    Jag bor nära Linköping :) Du då?
  • NattaLind
    hannap90 skrev 2014-09-19 09:43:53 följande:

    Jag och min sambo planerar också barn. Hade ägglossning den 16:e nu, och BIM den 30 september. Så håller tummarna för att det skall vara något.
    Tycker jag är lite tröttare än vanligt, haft lite känningar vid äggstockarna, men kan ju vara inbillning också..
    Hade ju varit en enorm tur om man hade blivit gravid på första försöket :)


    Du ligger du på exakt samma dagar som mig! :)

    Jag tror inte jag är gravid nu, känner inte av någonting alls. Hoppet är ju det sista som överger en men jag tror allt att allt känns precis som vanligt (mer än höströtthet).
  • NattaLind
    hannap90 skrev 2014-09-19 09:54:32 följande:
    Spännande! :) Vi får hålla tummarna för varandra då. Som du säger, hoppet är det sista som överger en. 

    Är det ert första försök också? :)
    Ja man kan ju hoppas att man är en av dom som blivit gravid men inte känner av något. Högst tveksamt men vatusan ;)

    Ja det är det :) Tog ut p-staven för några veckor sedan så jag vet ju inte om ÄL kommit igång ens. Men ååååh vad jag hoppas!
  • NattaLind

    Ja ni, uppdatering!

    BIM den 30/9. Får hoppas att ÄL kommit igång! Känner dock som vanligt att något "pågår" därnere? Pulserar, sticker lite. Gissar väl på att det kanske är mens som förbereder sig? Haha, nej jag vet inte. Har nog haft det där pulserandet förr, vet dock inte varför det kommer MELLAN äl och mens (om allt nu är regelbundet)?

    Men jag tror att jag är en skeptiker. Vill så gärna vara gravid men utläser minsta lilla tecken som "hittepå" :P


  • NattaLind
    Sarah1990 skrev 2014-09-22 12:18:53 följande:
    Haha feel ya! Gjort samma sak nu i en månad, illamåendet jag hade berodde ju till och med på magkatarren jag fick just på grund av alla tankar och inbillningar! ;p
    Håller verkligen tummarna för er nu och hoppas att allt kommer gå vägen! Skulle ju vara kul om i alla fall EN av oss lyckades den här månaden! ;)
    Haha, men gud! En till som behöver meditera :D

    Ja alltså, min tanke är ju att det borde "kännas" i kroppen att man är gravid. Jag föreställer mig att jag kommer ha olika symptom, vilket jag i min mening inte har utan kroppen "molar på" precis som den brukar.

    Så därför tror jag tyvärr inte att det är jag som kommer plussa den här månaden. Men åååhh så härligt det hade varit!
  • NattaLind
    FiiaN skrev 2014-09-23 08:37:39 följande:

    Gud jag måste bara skriva detta!


    Va iväg nu på morgonen iväg till gyn, dom tog test på livmordertappen. Men när jag låg där så sa hon, det ser ut som du har ägglossning nu :O WHAAAT? Trodde inte den va nu redan! Måste ta en sticka och kolla sen! Så blir det till att ligga i ordentligt när killen kommer hem sen :D Hoppas inte det är försent bara!


    Haha, det är just det där jag är rädd för ska hända så jag och sambon ligger runt varannan dag varenda vecka, IFALL kroppen skulle vara helt oregelbunden. Litar inte på min kropp för fem öre :P
  • NattaLind
    Syrran86 skrev 2014-09-23 13:47:54 följande:
    Brukar inte ha något molande förutom dagen innan mens. Hur var det, hade du precis slutat med något preventivmedel? Det kanske får livmodern att "röra lite på sig"
    Jag hade p-stav innan, men hade molandet även då :) Då tänkte jag ju dock inte på när i cykeln jag var, men skulle tippa på att det kan ha varit kring ÄL.

    Dock har jag ett molande nu och bör ha BIM om en vecka, så stämmer inte riktigt där! Så funderade på om jag antingen har äl nu, om mensen är på g och den förra mensen var en "låtsas-mens" efter staven eller om kroppen bara fått fnatt :P
Svar på tråden Fler som planerar barn 2015?