Inlägg från: Anonym (Vad menar du med Nordstan?) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Vad menar du med Nordstan?)

    Bra områden i Göteborg

    frippens skrev 2014-08-31 16:27:19 följande:
    Ok, du rekommonderar inte Nordstan då?
    Hej, vad menar du med Nordstan? Finns det något annat än köpcentrat vid centralen som heter Nordstan? (Jag är Göteborgare, och kommer inte på något annat än ett köpcentrum som heter Nordstan, kanske har jag hjärnsläpp, haha.)
  • Anonym (Vad menar du med Nordstan?)

    Eller menar du att bo ikring köpcentrat Nordstan?

  • Anonym (Vad menar du med Nordstan?)

    Ser på Eniro nu att området runt ikring Nordstan (www.nordstan.se) kallas för Nordstaden, det visste jag faktiskt inte. Men där är väl OK att bo för icke-barnfamiljer, eller vad säger ni andra Göteborgare? Kanske går det bra för barnfamiljer också, men känns lite väl mycket inne i smeten på fredag-lördagkvällar kanske, många partajande som rör sig mellan centralen/Nordstan-Brunnsparken-Kungsportsplatsen-Avenyn-Götaplatsen på festkvällar. (Jag promenerar där på nätter ibland, men skulle kanske inte bo mitt i denna smet med barnfamilj?)

  • Anonym (Vad menar du med Nordstan?)

    Västra delarna av Nordstaden, som har närmre till vattnet, kanske har färre partajande personer än vad det finns närmre Östra Hamngatan?

    (Områdena närmre åt där de partajande personerna promenerar på festnätterna är kanske utmärkt för en yngre barnfri person, de ligger ju nära både party-stråk och centralen och shopping.)

Svar på tråden Bra områden i Göteborg