• traveler

    Sambon kräver sex 2 veckor efter att jag fött barn..

    Anonym (Nyblivenmamma) skrev 2014-08-31 15:30:07 följande:

    Fick mitt/vårt andra barn för 2 veckor sen. Har en på 4 år också. Min sambo som är ganska så kravfull i sex kräver nu att jag har sex med honom för annars kommer han vara med någon annan!? Iofs så sa han det när han var kåt och frustrerad men jag tror faktiskt att han menar det!! Han har varit otrogen förr, flera gånger ( vi har varit tillsammans i 8 år). Innan jag blev gravid med barn nr 2 så lämnade han mig och flyttade in hos en annan kvinna i typ 4 månader men sen när han tröttnade på henne så kom han hem igen och friade till mig och vi förlovade oss och jag var gravid med nr 2 väldigt snabbt. Han är översexuell och vill ha sex varje dag i stort sett och jag har ställt upp t o m under hela denna graviditet också men nu känner jag att jag varken kan, vill eller orkar att tillfredställa honom. Han gillar även lite hardcore så ibland gör det ont och jag har försökt att förklara för honom att han får vänta några veckor men då hotar han med att han är med nån annan kvinna. Funderar på att ta barnen och åka hem till min mamma. Orkar inte med detta tjat, igår kväll gick jag med på en bj men han var inte nöjd iaf, börjar känna mig äcklad av honom. Han är så stolt utåt över vår nyfödda, lägger ut bilder på fb m.m men i verkligheten så bryr han sig knappt varken om vår 4 åring lr minsta :( 



    Jag hade inte stannat i förhållandet. Dels tycker jag han verkar sjuk i huvudet som inte respekterar dig. För det andra så har någon flyttat ut ovh är borta i 4 månader så är det SLUT enligt min mening.
  • traveler

    Jag håller med de flesta här. Har man levt för länge i ett sånt här förhållande så blir man rätt mättad. Man får för sig att det är normalt fast det inte är det.

    Om min partner drar och är borta i 4 månader då är förhållandet slut enligt mig. Jag skulle inte ta emot personen även om han/hon grät ihjäl sig.

  • traveler

    Jag håller med Olympia här. Det är ju onekligen så att många kvinnor i det här landet dras till stygga, oförskämda och ibland rent utav farliga män.

    Framförallt har jag svårt att förstå det när killarna redan från början visar upp det här dåliga beteendet. Det verkar inte som om tjejernas varningsklockor ringer till. De bara kör på ändå. Sen finns det givetvis situationer där männen mörkar sitt dåliga beteende i början av relationen och då är det ju svårare. Även om man efter ett tag uppfattar att det här kanske inte var rätt man så är det ju givetvis svårare att göra slut eftersom relationen har pågått ett tag.

    Det är väldigt synd eftersom det finns så många snälla, lediga män där ute (bland annat jag själv en gång i tiden) som inte vill annat än att träffa en tjej och bilda familj med. Men vi snälla män vi är ju inte sällan ointressanta. Det är för tråkigt, det händer för lite, det känns inte rätt är oftast det man fått höra vilket jag tycker är konstigt. Jag menar i en relation så kan det inte vara roligt jämt och man ska inte göra slut bara för att det börjar kännas lite tråkigt enligt min mening.

    Jag hoppas du träffar en trevlig och snäll man TS. Det borde inte vara några problem eftersom det finns så många.

Svar på tråden Sambon kräver sex 2 veckor efter att jag fött barn..