• Daisydoll

    Sambon kräver sex 2 veckor efter att jag fött barn..

    Eeh, bara en tanke vad ser du hos honom?! Karln verkar vara ett perfekt exempel på praktsvin! Inser inte han vad du har gått igenom? Du har fött hans barn och det är sannerligen ingen liten uppgift!
    jag tycker du ska åka till din mamma och berätra precis hur du känner, nör du damlat tillräckligt med stryka berättar du det för honom också.
    det han sysslar med är inget annat än psykisk och fysisk misshandel. Om du inte sätter stopp för det nu, kommer han vara medveten och fortsätta utnyttja dig tills han tröttnar på dig och går vidare (igen) 
    har delvis varit med om samma sak, så jag kan ana lite grann om vad du går igenom. Men nu måste du tänka på dig och dina barn! Om du mår dåligt kommer dina barn att känna det. 
    tro mig, det finns jättefina människor ute i samhället som bara väntar på att få ge dig och dina barn all den kärlek och respekt ni förtjänar.

  • Daisydoll
    Anonym (Nyblivenmamma) skrev 2014-09-02 14:22:24 följande:

    Min sambo har hållit sig relativt lugn, messen har fortsatt komma idag och han vill komma hem så vi får prata igenom allt. Jag svarade med att vi ska ses ute, fixat barnvakt en stund men eftersom att jag ammar så kan jag inte vara borta så länge. Jag är verkligen bestämd den här gången, jag har försökt flera gånger under åren men alltid vacklat och tyckt synd om honom men det gör jag inte längre faktiskt. Jag är t o m osäker på om jag ens älskar honom längre! Jag har under dagen packat alla hans kläder, sen har han 1 tv, dator, hygienartiklar och lite småplock. Allt förutom tv:n står i hallen färdiga att hämta, känns som att jag kan andas igen men samtidigt vet jag att det kommer bli bråk och tjafs. Jag kanske är dum som gör det här nu med en nyfödd med allt vad det innebär (sömnbrist, ammning som inte riktigt fungerar, svartsjukt syskon, avslag m.m men jag MÅSTE, jag vill inte vara i närheten av honom. 

    Vill bara tillägga att han har en diagnos, ADHD som han äter medicin för. Visst visar han drag av sociopat men inget jag kommer att gräva i, det är mkt möjligt att han är det. Flera i vår närhet har sagt det till mig flera gånger och speciellt i början när jag träffade honom så var det många som "varnade" mig för honom och tyckte att jag skulle backa. När vi träffades så hade han fotboja och hängde med i nåt fotbolls supporternätverk som är lite våldsamma ibland och jag tyckte att han var så spännande och farlig. Får väl skylla på att jag bara var 19 år då och inte visste bättre :( Han var grymt charmig och svepte med mig hur lätt som helst, vi åkte på solresor, jag fick presenter och han överöste mig kärlek och fina ord. Han är inte längre kriminell utan nu har han faktiskt ett vanligt "svenssonjobb" och sköter sig väl lite bättre än vad han gjorde då iaf.


    Jättebra gjort! Ut med honom och stå fast vid ditt beslut!

    Min exman gråt sig ständigt tillbaka när jag försökte dumpa honom, jag tyckte synd om honom då trots all skit han usatte mig för!

    Bra träffa honom ute, tala igenom det lugnt. Och låt sig inte påverkas. Låt honom inte komma in i din hjärna och bryta ner dig igen. Så fort han försöker få dig att tycka synd om honom, och gör sig själv till ett offer - tacka och gå. Tänk på dig själv. Det är precis vad du förtjänar.
Svar på tråden Sambon kräver sex 2 veckor efter att jag fött barn..