• AnnaLo

    Barnbesked från Polen?

    Hej alla:)
    Jag och min man väntar bb från Polen. Vi har stått i Polenkön i ca 7mån nu:) Vi längtar varje dag men vet att när vi går o lägger oss så är vi en dag närmare vår lilla ängel:)
    Är lite nyfiken på vilken köplats ni hade när ni fick bb? De säger ju att det inte är någon strikt köordning då familjerna passar olika in på de myndigheter som finns.
    Kram
    Blivande Polenmamma

  • Svar på tråden Barnbesked från Polen?
  • AnnaLo

    Hej!

    Tack för ditt svar:) det känns som om många som skriver här har en väntetid på bb på ca 1år. Vilket känns superbra! Vi har som sagt köat i 7mån o står på plats 11. O det händer inget i Polen för tillfället:( så känns som om det kommer bli en lång väntan för oss:(

    Men intressant att se vilken plats ni där ute låg på:)

  • AnnaLo

    Hej fröken3????

    Roligt med ännu en blivande mamma:) ja det känns som om det är lite segt. Jag pratade med BFA i veckan o fick svaret att allt rullar på som det ska. Men hoppas att det släpper lite med bb nu under hösten.

    Vad har ni för medgivande? Vi har medgivande 0-36mån, samt syskonmedgivande 0-5år. Vi låg på plats 15 när vi började köa o ligger nu på plats 10.

  • AnnaLo

    Fröken3 ja jag håller med dig. Min chef vet om att vi ska adoptera, men jag har inte berättat om vad som händer när vi får besked.

    Ja detta med väntetiden, usch denna väntan! Man kan bara hålla tummarna för att man har lite tur att det går fort:)

    Hur ser er situation ut med medgivande o i vilka köer i Polen passar ni in på?

  • AnnaLo

    Fröken3 vi passar oxå bara in på två myndigheter då vi inte varit gifta i 3år. Har varit det i juni nästa år:) jag hoppas att detta inte gör att vi måste vänta extra länge.

    Usch ja vi måste oxå snart förnya vårt medgivande:(

  • AnnaLo

    Okej är det lika omfattande som första gången? Behöver ni fixa barnrummet? Varför då? Inte så lätt då man inte vet om barnet är 1år eller 4år ju:)

  • AnnaLo

    Okej skönt att det är lite smidigare. Vi måste oxå göra om vårt snart.

    Har du hört något mer om er plats eller något annat intressant om Polenkön? Vi vet att vi är på plats 10. Vi har bara hoppat ner 5 platser sen februari. Seeegt! Känns verkligen som om det inte kommit så många bb i år. Förra året fick ju 14 familjer hem sina barn. Så hoppas hoppas att de släpper snart!

  • AnnaLo

    Hej fröken3:)

    Länge sen nu! Hoppas allt är bra med dig o att du på något sätt får tiden att gå. Vi har nu väntat i Polenkön i 1år o står på plats 7. Seeegt! Men kanske kanske innan sommaren men vi räknar med hösten. Hur ser allt ut för er?

  • AnnaLo

    Vad härligt med en resa till Polen fröken3???? vi är oxå lite sugna på det men lever på hoppet... Att få bli en familj under våren (även om jag innerst inne tror det blir till hösten). Vi var oxå på BFAs temadag! Bäst var helt klart att få träffa alla som arbetar på BFA o att få träffa den polska kontaktpersonen????

    Ja vi försöker oxå planera in massa roliga saker som gör att tiden går fort! Idag har det kommit ett barnbesked till! Härligt, ett steg närmare????

Svar på tråden Barnbesked från Polen?