Inlägg från: flugsvampis |Visa alla inlägg
  • flugsvampis

    Bf Maj 2015

    Hej! Imorse fick jag ett svagt positivt gravtest! Ska testa en gång till på söndag så min kille får vara med o hoppas då på klarare sträck.

    Bf blir 11 maj.

    Vi bor strax norr om uddevalla.

    Har svårt att tro på det än! Är första försöket och jag har en sådan anskrämlig mensvärk o det känns bara konstigt att mensen trots det inte dyker upp. Humörsvängningar så grova att jag inte förstår hur min kille står ut?! jag har gått från lchf till vanlig kost så kroppen känns uppblåst.

    Grattis till er andra! Vi har en spännande tid framför oss!

  • flugsvampis

    Funderar på det här med att vara utomlands. När jag kommer till vecka 12 så är jag bjuden till gran canaria. Men det borde väll inte vara någon jätterisk att flyga så pass tidigt i graviditeten?

    Har ni bestämt namn till bebisen än eller vill ni vänta med det tills den är född? Tycker det är jättesvårt med namn, speciellt då man ska vara två som tycker lika om det ;)

  • flugsvampis

    Idag hade jag min första sura uppstötning. Min livs första till o med. Skulle böja mig ner o ta nått på golvet. Får nog redan nu börja tänka mer ergonomiskt ;)

    Sen i bilen blev jag riktigt spyfärdig. Detta var vid 9 typ och jag trodde att morgonillamåendet var när man var nyvaken? Jag har ju varit i gång sedan före 6.

    Men det är bara att le och vara glad; jag är ju gravid!

    Är i vecka 6 (5+1)

  • flugsvampis
    Anonym skrev 2014-09-10 13:38:44 följande:

    Jag plusade idag :)) Enligt familjeliv bf 18 maj!

    Jag har en liten tjej på 7 månader, vi bor i Örebro :)


    GRATTIS!!
  • flugsvampis

    Om man får missfall... Hur länge får man positivt på graviditetstest efteråt?

    Tror att jag håller på att få missfall nu. Jag blöder till och ifrån, hormonsvängningarna är borta och jag känner mig helt enkelt inte gravid längre.

    Detta är första försöket på första barnet så tar det inte så hårt utan blir mer nyfiken på hur o varför.

  • flugsvampis

    Nu känns det som vanlig mens. Stör mig på att sjukvården låter en vänta från lördag ända till måndag innan man får åka o se vad det är. Känner mig inte alls gravid längre så hela min kvinnliga intuition säger mig att vi får försöka om ett par månader igen.

Svar på tråden Bf Maj 2015