Inlägg från: Anghammarad |Visa alla inlägg
  • Anghammarad

    Smutsiga sanningar om SD!

    SnuffyN skrev 2014-09-21 20:37:02 följande:

    TS får man fråga vad du rösta på?

    Eftersom du har ett sådant hat mot 13% av befolkningen.


    Jag utgår då från att du känner en stor kärlek gentemot F!, MP och V? Eller är det inte samma sak?
  • Anghammarad

    Så, Gert, oavsett om det är lagligt eller inte, tycker du att det är smart av en Sverigedemokratisk politiker att posera i en dylik hatt?

    Man tycker kanske att en seriös politiker som representerar ett parti som ständigt förknippas med denna typ av strömningar borde tänka efter före och inse att just denna huvudbonad inte är den bästa att låta sig fotograferas med.

    Eller är det så, Gert, att du rent generellt anser att det alltid är OK för en SD politiker att göra något tämligen korkat bara för att någon annan också gjort det?

  • Anghammarad
    Gert skrev 2014-10-03 18:55:18 följande:
    Det är olämpligt att en politiker har en nazistmössa på sig ja, men bilden togs för fyra år sedan och SD-politikern blev invald i år. Det är ett skolexempel på när media gör en höna av en fjäder.
    Så då tycker du att det är skitsamma med Centerpartiets otvättade byk från andra världskriget? Det faktum att SD bjöd in en gammal SS officer att valtala under tidigt 90-tal är bara att ignorera? Att vänsterpartiet har ett smutsigt kommunistiskt förflutet är bara oviktigt?

    Bra, då vet jag.
  • Anghammarad

    Till SDs försvar  kan man ju ändå säga att Robert Nazist, förlåt Natzén, i Värnamo faktiskt inte är SDpolitiker. Han hade för extrema åsikter tom för dem så han fick inte kandidera för SD. Istället kryssades han in av kompisgänget på SD mandat eftersom SD körde med öppna listor pga att de har svårt att hitta folk som vill representera dem i kommunfullmäktige. 

  • Anghammarad
    Gert skrev 2014-10-04 11:25:45 följande:
    Något som är mycket värre är när S-politiker uttrycker sig grovt antisemitiskt på sociala medier.
    Varför är det värre när en Spolitiker är nazistisk än när en SD politiker är det? Det borde ju inte vara någon skillnad eftersom båda partierna ju står ungefär lika långt ifrån nazismen. 

    Varför, Gert, är det inte lika allvarligt när en SDanhängare gör det?
  • Anghammarad
    Gert skrev 2014-10-04 11:39:53 följande:
    Skillnaden är att S-politiker uttrycker sig antisemitiskt när de redan är politiker.

    Privatpersoner som någon gång har klätt ut sig till en nazist på skoj innan denna person blev politiker är därför inte lika allvarligt.
    Så du menar att de åsikter man hyser som privatperson inte på något sätt reflekteras i den politik man agiterar för?
  • Anghammarad

    Jag antar att du tycker att det är helt OK att Jan Bengtsson numera är politiskt aktiv i SD igen. Jag menar att han brände böcker av judiska författare iklädd uniform framför en nazistflagga var ju bara en kul grej?

  • Anghammarad
    Gert skrev 2014-10-04 11:48:05 följande:
    Nu blandar du in åsikter. Om Johan Glans blir politiker i framtiden tror jag inte att han hyser nazistiska åsikter, även fast han har klätt ut sig till Adolf Hitler. Fast komiker kanske kommer undan med allting till skillnad från tråkiga privatpersoner.

    Varför ska inte en privatperson få klä ut sig till en nazist på skämt om komiker får göra det?
    Känner du Robert Natzén? Hur vet du att han inte hyser dessa åsikter? Tittar man på hans Facebooksida verkar han ju inte direkt vara den skarpaste kniven i lådan han heller. Dessutom flerfaldigt brottsdömd har jag förstått. 
  • Anghammarad
    Gert skrev 2014-10-04 11:55:52 följande:
    Det vet jag inte. Men vad har han med dessa skämtbilder på privatpersoner att göra?
    Eh, det är honom vi diskuterar. Med nazistmössan.
  • Anghammarad

    Förstår jag rätt nu. Du vet inte vem vi pratar om men du vet samtidigt med säkerhet att han inte hyser några nazistsympatier och att han tog på sig en SS mössa som ett skämt?

Svar på tråden Smutsiga sanningar om SD!