Inlägg från: auster |Visa alla inlägg
  • auster

    Smutsiga sanningar om SD!

    Om man jämför måste man ändå säga att Socialdemokraterna har en betydligt smutsigare historia och fler skandaler än SD. Dessutom är SD konsekventa att rensa ut olämpliga företrädare. Sossar som är olämpliga får alltid komma tillbaka, t ex Ygeman, Shekabari, Sahlin m fl.  

  • auster
    KillBill skrev 2019-10-16 21:23:27 följande:

    Jörgen Fogelklou är högst ansvarig för SD i Göteborg trots att han för flera år sedan avslöjades ha kopplingar till det nazistiska flashbackkontot "Afghan".


    Oscar Sjöstedt, Sverigedemokraternas ekonomisk-politiske talesman har kvar sin position trots grova uttalanden om judar.


    Björn Söder har jämfört homosexalutet med djursex och pedofili och har uttalat att judar och samer inte är svenskar och SD belönades honom  efter det genom att utse honom till talman i riksdagen.


    SD-politikern Anders Forsberg dömdes till fängelse efter att ha förskingrat över en miljon kronor och belönades efter det med ett lukrativt konsultuppdrag åt SD.


    SD-toppen Stefan Jakobsson är åtalad för förskingring och belönades med ett jobb på SDs riksdagskansli när han tvingades avgå som riksdagsman där jobbar han fortfarande i väntan på rättegången.


    SD riksdagsmannen Erik Almqvist fick tre miljoner kronor i förskottsersättning för ett konsultuppdrag efter det att han, efter järnrörsskandalen, var tvungen att lämna uppdraget som riksdagsman.


    och så vidare..


    Men samer är ju inte svenskar. De är en etnisk minoritet som riksdagen erkänt som en av de fem nationella minoriteterna som tillerkänts särskilda rättigheter redan år 2000. SD menar att det är viktigt att värna dessa gruppers rättigheter. Du får läsa på lite.
    http://nationellaminoriteter.nordiskamuseet.se/vilka-ar-de-nationella-minoriteterna.htm  

    Sossarna däremot ser mellan fingrarna när islamister jagar judarna ut ur Malmö. 
  • auster
    Padirac skrev 2019-10-16 23:54:57 följande:
    Om du tror på 'nedärvd essens' så tror du på ovetenskapliga rasistiska teorier formulerade av fascisten Per Engdahl.

    Det är samma ovetenskapliga rasism som SD har i sitt principprogram. Kallas kulturrasism. Vedertaget begrepp och väl beforskat.

    Andra tror på stjärntecken, kristaller, folieparaboler etc.. det är deras uppfattning av deras erfarenheter. 
    Det gör det inte sant.
    Du förstår inte eller missförstår medvetet:

    Nedärvd essens är ett uttryck för att gener har en stor påverkan på människans egenskaper. Något modern genetisk forskning belagt i otaliga studier. Man har uppskattat att 60-70 % av människors beteenden och egenskaper är genetisk betingade. 

    Det betyder att SD inte vill att politiker inte ska försöka omprogrammera människor till något de inte är. Det är tvärt emot den fascistiska socialdemokratin som med social ingenjörskonst och tvångssteriliseringar av mindervärdiga vill likrikta och styra över hela samhället och människors liv.  Det är ingen slump att Löfven inför marknadshyror, sänker skatten för de som tjänar mest och försämrar arbetsrätten. Makten och den personliga vinningen går först. 
  • auster

    Det finns naturligtvis ingen rasism i SDs partiprogram. Nedärvd essens betyder bara att våra gener har en stor påverkan på människans egenskaper. Något modern genetisk forskning bevisat sedan länge. Gener har inget med nationell tillhörighet att göra. Bara tröttsam smutskastning från sossarnas trollfabrik.

    Den verkliga tasismen finns inom vänster. Inom SSU till exempel, då låter hudfärgen avgöra vilka som får prata på deras möten.

  • auster
    Padirac skrev 2019-10-18 07:19:21 följande:
    epigenetik beskriver hur befintliga gener uttrycks och hur de påverkas av förvärvade erfarenheter förenklat uttryckt. Då går det naturligtvis att påverka dessa gen-uttryck med nya förvärvade erfarenheter. Detta oavsett det är KBT eller bara livet som händer. En lång rad experiment på djur visar detta mycket tydligt.

    SD säger att nedärvda essenser kanske går att påverka, men att det är omöjligt i vissa fall. Men det är inte poängen, poängen är vad SD påstår om dessa essenser, tex att personer med dessa geografiskt avlägsna baserade essenser skulle göra dessa personer till brottslingar, pedofiler, våldtäktdmän osv.. Kom ihåg SDs företrädare från Blekinge som påstod att hans politiska åsikt var att muslimer var sämre. Och då stolpdkottet som pratade om 100% människa vs muslim. Det är inte udda fåglar i SD, de visar konsekvensen av SDs rasistiska tankar uttryckta i partiet och principprogramet.

    Läs SDs egna historiebeskrivning, deras principprogram etc.
    Du ljuger.

    Den som läser SD:d partiprogram ser direkt att nedärvd essens inte handlar om geografi, utan om att politiker inte ska omforma människor till något de inte är. Som Socialdemokraterna gjorde med sin rasbiologi och sina tvångssteriliseringar. Det är direkt ovetenskapligt att påstå att gener är knutna till var man råkar bo eller vilken religion man tillhör. 

    SD menar att den är svensk som lever efter svenska värderingar och normer och som känner tillhörighet till Sverige. Det har inget med gener att göra.
  • auster

    Mycket glädjande att SD nu är jämnstora med de socialdemokraterna enligt SIFO. Svenskarna börjar tröttna på judehatet och islamismen inom socialdemokratin.

  • auster

    SD utesluter olämpliga företrädare, medan sossarna låter islamister och fuskare ta en timeout för att sedan komma tillbaka. 


     

  • auster

    Sossarnas track record sedan 2018:


    019Niklas Nordström från Luleå anklagas för olämpligt beteende.
    2019: Rashad Alasaad från Ljungby avslöjas som människosmugglare.
    2019Tina Mukka från Junosusando döms för hets mot folkgrupp.
    2019Socialdemokrat i Helsingborg sextrakasserar partikamrat i annans namn.
    2019Saad Hamad från Tierp döms för sexuella övergrepp.
    2019: Riksdagsledamoten Peter Persson från Jönköping uppträdde berusad i riksdagen.
    2019: Kvinnlig kommunpolitiker från Sundbyberg åtalas för valsabotage.
    2019: Riksdagsledamoten Sultan Kayhan har upplåtit sitt Flashback-konto för att neka en kvinna uppehållstillstånd.
    2018Cajsa Gustavsson från Alingsås döms till fängelse för sex med afghanskt barn.
    2018Marie Dahlin från Vänersborg avgår efter en rasistskandal.
    2018Kommunpolitiker i Helsingborg polisanmäls för valfusk.
    2018SSU:are från Mellansverige lämnar sina uppdrag p.g.a. antisemitism och hyllningar till diktator.
    2018SSU i Skåne kopplas ihop med radikal islamism.
    2018Omar Al-Ganas från Hässleholm utesluts p.g.a. kopplingar till islamism.
    2018: Riksdagsledamoten Sultan Kayhan bryter mot svensk lag?i Turkiet.
    2018Ann-Sofie Hermansson polisanmäls för förtal.
    2018Kvinnlig kommunpolitiker från Kalmar stjäl varor på varuhus.
    2018: Näringsminister Mikael Damberg utreds av polisen efter otillåten flygbladsutdelning.
    2018: Mohammed Ahmed Barkad från Örebro sprider lögner om SD på somaliska.
    2018Janna Atta Ibrahim från Stenungsund avgår efter att ha blivit påkommen med att sprida lögner.
    2018Samer Saad Mohialdeen från Sävsjö sprider falska fakta om SD och M på arabiska.
    2018Christer Hansson från Ängelholm polisanmäls för sexuellt ofredande och stryks från vallistorna.
    2018Leif Berglund från Upplands-Väsby polisanmäls efter att ha kallat politiska motståndare för nazister.
    2018Ayan Jamil stängs av från sitt jobb på partikansliet p.g.a. trollkonton.
    2018Kjell Johansson från Lilla Edet sparkas efter att ha begärt ut dubbla arvoden.
    2018Ronald Chamoun från Sigtuna lurar Tingsrätten på 382 000.
  • auster
    Padirac skrev 2019-10-20 22:57:19 följande:
    Och ändå är S förbisprugna av SD med HÄSTLÄNGDER i fråga om bedrägerier, rasism, trollade, sexuella övergrepp. I SDs fall är det mesta om inte sanktionerat så skyddat av partiledning/styrelse.
    Det är bara enstaka fall i SD, där olämpliga utesluts direkt. Listan över skandaler i den den socialdemokratin är ju bevisligen betydligt längre. Jag tycker särskilt judehatet och kopplingarna till islamism inom Socialdemokratin ger skäl till stor oro.
  • auster

    Inte helt ovanligt att socialdemokrater hyllar islamister. Sossarna skickar 1500 miljoner från svenska skattebetalare i bistånd till terrorstämplade Hamas. Det kan ju vara bra att veta var skattepengarna går till när man är på väg till jobbet i regnet en tidig höstmorgon.

  • auster

    SD är det där mobbade barnet med en lite trasslig barndom som alla såg ner på, men som nu växt upp och blivit sundare och mer framgångsrik än sina belackare. Särskilt stormobbaren (S)tefan gör allt för att försöka trycka tillbaka alla i sina gamla roller. Men det är dömt att misslyckas. Ingen gillar en mobbare.

  • auster
    Padirac skrev 2019-11-08 07:24:32 följande:
    Du vet vem som ledde mobbinggänget i Sölvesborg va?
    Ja, det var en socialdemokrat
  • auster

    Även om alla vänsterlögner om SD hade varit sanna, hade SD ändå varit ett bättre alternativ än de socialdemokraterna. SD har haft rätt hela vägen. De är bevisligen de andra partierna som ändrat sin politik. Löfven vill nu halvera asylflödena, moderaterna och KD vill minska med 70 %. 

  • auster
    Padirac skrev 2019-11-10 07:51:08 följande:
    Nu var ju frågan om det var värre än i tex Syrien där det är krig. Vilket mannen från katarinagatan ville påstå. Det är naturligtvis helt uppåt väggarna galet att påstå något sådant. Sverige befinner sig inte i ett krigstillstånd- trots att svärjevännerna gör sitt bästa för att få landet dit.
    Henrik Häggström, senior analytiker vid Försvarshögskolan, säger i TV4 idag att Sverige inte längre befinner i sig i fred. Istället är Sverige i en "gråzon mellan krig och fred". Han jämför bombdåden i Sverige med Afghanistan. 

    Det är en trovärdig och professionell bedömning tycker jag. Men sossarnas trollfabrik bryr sig inte om offer för våldsbrott i Sverige, de har ju sitt jobb att sköta.
Svar på tråden Smutsiga sanningar om SD!