Inlägg från: Hejhoppsan |Visa alla inlägg
  • Hejhoppsan

    Smutsiga sanningar om SD!

    hjärtekrossad skrev 2019-11-17 02:04:34 följande:

    År 2030 ska vi ha en världsregering och inga gränser. Vi vanliga människor kommer inte kunna påverka någonting. Han påstod det var foliehatt. Men det står ju på riksdagens hemsida Så det är ingen folihatt. Han vart lite irriterad på mig och mina frågor. Politik är bara teater!


    Har du en källa på detta, annat än privata hemsidor som gör egna tolkningar av Agenda 2030? Var på riksdagens hemsida hittar du att målet för Agenda 2030 är en världsregering och inga gränser?
  • Hejhoppsan
    hjärtekrossad skrev 2019-11-17 14:51:20 följande:
    Därför Löfven ofta säger Svergie har inga gränser.

    Länk finns till avtalet i beskrivningen till videon.

    Någon går igen de 17 punkterna. Det är hans tolkning vad de betyder. Rätt intressant. Men man behöver inte tycka likadant. Bästa är att fundera själv och se själv vad som sker med Svergie.
    Du har alltså ingen källa annat än andras tyckande och tolkningar. Jag har läst Agenda 2030, och det står inget om någon världsregering eller att gränser ska försvinna (sen kan man av andra skäl fundera över hur genomförbart innehållet är, men det är en annan femma). För din egen skull borde du fundera på det där med källkritik, du blir mer trovärdig om du faktiskt har stöd för det du påstår.
  • Hejhoppsan
    hjärtekrossad skrev 2019-12-01 01:38:10 följande:
    Om du läser texten till videon så är länken till orginal avtalet där på UN hemsida.
    Det står inget om det du påstår i originalavtalet heller. Har du läst Agenda 2030 själv?
  • Hejhoppsan
    hjärtekrossad skrev 2019-12-01 01:38:10 följande:
    Om du läser texten till videon så är länken till orginal avtalet där på UN hemsida.
    Och återigen, exakt var på riksdagens hemsida står det du hävdar? Eftersom du säger att det står där så måste du ju kunna länka dit. Annars ljuger du!
Svar på tråden Smutsiga sanningar om SD!