Inlägg från: Padirac |Visa alla inlägg
  • Padirac

    Smutsiga sanningar om SD!

    Gabbe75 skrev 2018-03-29 15:54:26 följande:
    Han är ju numera inte med på riksdagslistan. Varför han fick vara kvar längre än exempelvis Almqvist får du fråga partistyrelsen om.
    Ja, det var det  jag påstod - att partistyrelsens stod bakom hans missgärningar (med järnrör bl.a)
  • Padirac
    Gabbe75 skrev 2018-03-29 18:51:25 följande:
    Kallar du Ekeroth för radikal? Skrattande 

    Något som är intressant är för övrigt att AFS redan har 2% i opinionsundersökningarna. En iakttagelse är att SD numera tillhör det politiska etablissemanget och många anser att SD numera ligger väldigt nära moderaterna. SD är inte längre något förstaval om man är av uppfattningen att Sverige borde föra en betydligt restriktivare flyktingpolitik och framförallt verka för återflytt av redan befintliga invandrare. Tidigare SD-medlemmar anser att ledningen inom SD har svikit sin sak. Om det är smutsig sanning om SD låter jag andra avgöra.
    Det du beskriver är förutspått långt tidigare. SDs kamp för att bli ett accepterat parti för de övriga partierna har satt dem i sitsen att de blivit för mainstream. Det kommer att bryta sönder partiet. Nu ska bara JÅ och MK bli utsparkade, endera för att de är för mainstream eller för att de representerar för mycket av det gamla SD, det som nu finns hos AfS.

    Det som verkligen behöver ändras hos SD är prinicipprogrammet som bygger på rasism och nazism.
  • Padirac
    Gabbe75 skrev 2018-03-29 18:53:28 följande:
    Lika mycket som partistyrelsen hos Socialdemokraterna stod bakom fd. SSU-ledarens Anna Sjödins krogslagsmål och rasistiska tillmälen till de mörkhyade krogvakterna Skrattande
    Jasså, det var inte så att Anna Sjödin fick avgå en tid efter Crazy Horse?

    Hur länge hölls Ekeroth kvar av SDs makthavareoch hur belönades han för sitt 'politiska' arbete

    expo.se/2017/kent-ekeroth-ar-inte-hela-problemet_7244.html

    "Ett arbete som har belönats genom att partiet tidigare utsåg honom till rättspolitisk talesperson och därmed kandidat för justitieministerposten. Hans ideologiska övertygelser och agerande har aldrig varit avvikande från partiet i övrigt. En del av förklaringen till att han trots alla skandaler kunnat sitta kvar, är att partiet helt enkelt varit nöjda med hans arbete."

    sv.wikipedia.org/wiki/Kent_Ekeroth

    "Den 14–15 november 2012 presenterade Expressen ett filmmaterial som föranledde att Erik Almqvist avsattes som ekonomiskpolitisk talesperson för Sverigedemokraterna på grund av rasistiska och sexistiskauttalanden. Kent Ekeroth tog en paus från sitt uppdrag som rättspolitisk talesperson efter att på samma video gått runt med ett metallrör på en gata i Stockholm.[19][20] Detta kom att kallas Järnrörsskandalen. Den 21 november meddelade Ekeroth att han lämnade sitt uppdrag som rättspolitisk talesperson och att han inte skulle delta i några utskottsarbeten.[21] Den 28 november meddelade överåklagare Mats Åhlund att förundersökning inte skulle inledas mot Ekeroth.[22]

    Den 24 januari 2013 upphörde Ekeroths politiska paus när han blev suppleant i EU-nämnden och näringsutskottet


    "
  • Padirac

    Ytterligare SD-företrädare brottsmisstänka

    www.aftonbladet.se/nyheter/a/21Jjea/politiker-anhallna--odlade-cannabis-i-uthuset

    "Den manlige ledamoten var i förra valet ett av Sverigedemokraternas toppnamn i sin kommun, men är i dag utesluten ur partiet. Han sitter dock kvar som politisk vilde, och är fortfarande ledamot i ett tiotal nämnder och bolag.


    Den kvinnliga ledamoten representerar SD i kommunfullmäktige samt sitter i flera bolagsstyrelser och nämnder."

  • Padirac
    Abegayle70 skrev 2018-05-01 20:28:55 följande:
    Vem har hackat ytterligare en SDares konto:
    Hans hund?
    Barnen?
    Socialistinternationalens intergalaktiska avdelning för kontraspionage?
    George Soros?...
    Eller är det han själv som delat bilder på Hitler och kalla Wallström för pissluder? Och varför pågår detta just i SD hela tiden för självklart är det ett mönster.

    www.svt.se/nyheter/lokalt/varmland/sverigedem...

    Nåja, jag tillhör inte MW's fanclub, långt ifrån. 
    Det finns inte så mycket att tillägga Kräks

    Tvättäkta - precis som många andra av Åkessönerna - de smutsiga ränderna går aldrig ur
  • Padirac
    Gabbe75 skrev 2018-05-02 22:29:25 följande:
    Att S har en hård kärna av internettroll och en stor svans är ju välkänt. Bara att titta på hur det ser ut på den här sajten.
    Men FL är väl ingen sida där S-medlemmar sprider bilder där hitler glatt räcker upp ett finger för uppmärksamhet som svaret på en fråga om vad som ska göras med alla invandrare. Kräks

    bortsett från troll och svansar, tycker du att det är en bra bild att sprida?

    Varför har inte de som du kallar 'rätttrogna' inte lämnat SD som du påstår i en annan tråd. Vad hos SD får dem att stanna istället för att gå till NRM eller AFS tex.

    Det måste ju vara något i medlemmarnas och partiets  essens  Drömmer  - för att travestera SDs principprogram
  • Padirac
    Gabbe75 skrev 2018-05-03 18:35:25 följande:
    Jadu, jag publicerade ju en lista på över 200 namn över dömda socialdemokratiska politiker. Tyvärr var det någon som störde sig så på denna publicering, så att Familjeliv raderade den. Motiveringen var att den innehöll "personuppgifter", vilket tydligen inte är något problem när det gäller att publicera SD-politikers namn när de förekommit i dumma sammanhang. Mycket märkligt.
    Har dessa  - nu borttagna -  av dig listade politiker använt FL för att sprida bilder där hitler glatt räcker upp ett finger för uppmärksamhet som svaret på en fråga om vad som ska göras med alla invandrare?

    Nä, det har de väl inte... Vilka S-troll på FL sprider bilder där hitlers slutgiltiga lösning framställs som en bra idé?

    och frågan kvarstår - Varför har de som du kallar 'rätttrogna' inte lämnat SD som du påstår i en annan tråd. Vad hos SD får dem att stanna istället för att gå till NRM eller AFS tex.

    Det måste ju vara något i medlemmarnas och partiets  essens  Drömmer  - för att travestera SDs principprogram

  • Padirac
    oanonym skrev 2018-05-03 22:44:45 följande:
    Är det verkligen så konstigt att rasister tycker SD känns rätt?
    Vilket parti anser du att rasister ska rösta på?
    Rasister liksom alla andra människor ska rösta på det parti vars förslag och ideologi  ligger närmast dem och de idéer de vill ha genomförda.

    SD och NMR har tydliga rasistiska och i det senare fallet nazistiska ideologier.
  • Padirac
    Gabbe75 skrev 2018-05-03 23:48:04 följande:
    Vad har du för definition på rasism? Anser du att det finns människoraser? Om vi börjar där..
    sv.wikipedia.org/wiki/Rasism

    "Rasism definieras i allmänhet som system av föreställningar, tro och förfaranden som baseras på en världsbild eller ideologi där människan anses kunna delas upp i raser. I en snävare bemärkelse kan det definieras som fördomar, diskriminering eller antagonism riktad mot någon av en annan ras baserat på tron att en egen ras är överlägsen.[2]

    Den biologiska rasismens ideologi innebär en tro att individer i en ras delar en uppsättning av karakteristiska egenskaper, förmågor eller färdigheter, att drag av personlighetintellektmoral och kulturella beteenden ärvs och ofta också att detta arv innebär att raser kan rankas som medfött överlägsna eller underlägsna andra.[3] Med denna tro som utgångspunkt kan skillnaderna mellan mänskliga raser påpekas och användas som utgångspunkt för att rättfärdiga diskriminering"

    Det är inte märkligt att SDs program innehåller en direkt likalydande formulering som här definieras som  biologiskt rasism Kräks

    "Ordet rasism kan i många fall användas i överförd mening, exempelvis baserat på hudfärg, kultur, art eller härstamning. Skillnaden behöver alltså inte avse just ras, utan det avgörande är principen att bedöma individer efter vilka de är och inte efter vad de gör.


    Liknande men inte fullt ut rasistiska synsätt kallas ofta för främlingsfientlighet.[7] Omvänd rasism finns inte,[8] och är som begrepp oanvändbart ur ett vetenskapligt perspektiv.


    Benämningen rasism används emellanåt utifrån en kulturell och religiös grund, snarare än en biologisk (se kulturrasism).[9][10][11]Kulturrasism innebär en essentiell syn på kulturer (bland annat att en viss kultur är något människan naturligt bär inom sig, föds med). Människan tros enligt denna vara uppdelad utefter essentiella kulturella markörer, ofta uttryckt i väsentliga kulturella egenskaper och föreställda distinkta kvaliteter..."

    Det finns forskning som visar att det är större skillnader inom olika etniska gruppers DNA än mellan olika etniska grupper, det finns också forskning som visar att det finns skillnader mellan olika etniska gruppers DNA som gör att det går att skilja på de etniska grupperna utifrån DNAskillnaderna.

    Människan är ett socialt djur som skapar kulturer, dessa kulturer har tvärt emot SDs övertygelse inget att göra med någon essens som finns i människan.

    Inom biologi används termen art med följande betydelse:

    "Under 1940-talet introducerades det biologiska artbegreppet som i korthet kan uttryckas som att två individer tillhör samma art om de tillsammans kan fortplanta sig och få livsduglig avkomma, som också kan fortplanta sig. Omvänt betyder det alltså att om två individer (som är fullt friska och av olika kön) inte kan få ungar tillsammans så tillhör de olika arter."

    Onekligen kan alla nu levande etniska grupper inom mänskligheten få barn som i sin tur kan få barn. Samma sak gällde för övrigt de två olika människoarterna Homo Neandertalis och Homo Sapiens.

    Det är väl inom avel med katter, hundar och andra domesticerade djur begreppet ras används?

Svar på tråden Smutsiga sanningar om SD!