Inlägg från: nihka |Visa alla inlägg
  • nihka

    Smutsiga sanningar om S!

    Hahahahahaha! Har du hört att Löfven spelar?

    Jajamän. På stereo.

    Helvete vad bra du formulerar dig! Hahahahahaha!

  • nihka
    StackarsMia skrev 2014-10-11 10:59:54 följande:

    Men är någon förvånad över sossarnas smutsigaa byk?


    SD är tydligen förvånad över "sossarnas smutsigaa byk" eftersom de tycks tycka att S är en bra samarbetspartner allt att döma av deras ihärdiga försök/hot till att få till ett samarbete, eller så dras SD till ett parti som de anser har samma solkiga syn som de själva har. Svårt att veta vilken negativ premiss som ligger till grund för SDs attraktion till regeringen.
  • nihka
    Gert skrev 2014-10-11 12:01:50 följande:
    Utveckla gärna vad du menar med SD:s attraktion till regeringen. Av allt att döma kommer SD rösta ner regeringens budgetförslag.
    Det har alltså helt gått dig förbi att hotet att rösta ner regeringens budgetförslag är SDs straff för att S inte vill samarbeta med SD.

    SD skulle samarbeta med djävulen själv bara de fick vara med och leka regering. Där ligger SD:s attraktion till vilken regeringen som helst.
  • nihka
    StackarsMia skrev 2014-10-11 12:03:34 följande:
    SD är ju, till skillnad från övriga stollepartier, beredda att samarbeta och ta ansvar. Något som den nuvarande doktrinen inte bryr sig särskilt mycket om.
    På samma "ansvarsfulla sätt" som F! skulle överväga ett samarbete med SvP.
  • nihka
    Gert skrev 2014-10-11 12:29:57 följande:
    Men som du säkerligen själv har påpekat massor av gånger har SD röstat med alliansen nio gånger av tio. Att du nu kommer rösta ner regeringens budgetförslag beror alltså på att S inte vill samarbeta med dem? Det är inte trovärdigt.
    Du menar att SD inte vill ha ett samarbete med S.
    OK. Det skulle verkligen vara mer trovärdigt och att de hellre vill ha ett samarbete med någon på högersidan där de själva befinner sig i ytterkant. Det passar ju ypperligt med tanke på att S inte vill ta i SD med tång. Och det vill ju inte alliansen heller göra. Vad bra. Då kan vi lämna det. Ingen vill samarbeta med SD.
  • nihka
    Gert skrev 2014-10-11 12:56:48 följande:
    Det förstår väl även du att SD vill bara samarbeta med partier som vill samtala med dem. Varför skulle SD stödja en regering som ser dem som paria? SD är ett högerparti när det kommer till ekonomi och budget, därför kommer de rösta ner regeringens förslag. 
    Om det du säger stämmer så vill ju inte SD samarbeta med någon eftersom ingen vill samarbeta med SD. Orsaken till det kan mycket väl ha något med paria att göra.

    Så, varför allt detta tjat från SD och SDare att det är så fel, odemokratiskt jadajadajada att INGEN vill samarbeta med SD?
  • nihka
    Gert skrev 2014-10-11 13:14:27 följande:
    Det är klart att det är fel att ingen vill samarbeta med ett demokratiskt parti som har 13% av väljarstödet. Men nu handlade frågan om regeringens budgetförslag och varför SD kommer rösta ner det. Helt enkelt för att SD är ett högerparti när det handlar om ekonomi och budget.
    Varför det? Skulle SD samarbeta med miljöpartiet om miljöpartiet hade 13% av väljarstödet?

    Då är det OK med dig att S inte vill samarbeta med SD.

    Har du mejlat Jimmie Åkesson och meddelat honom att han säger helt fel saker, alltså Åkesson uttalar sig om vad som kommer att hända om inte S samarbetar med SD. Han vill ju så gärna att Löfvén ska lyssna på honom:

    http://www.dn.se/nyheter/politik/akesson-varnar-lofven/
  • nihka
    Gert skrev 2014-10-11 13:41:01 följande:
    Förstå inte vart du vill komma. Jimmie Åkesson har hela tiden sagt att SD kan tänka sig att samarbeta med vilket parti som helst, om de ger SD något tillbaka.
    Exakt. Ingen integritet och ingen tanke om grundläggande värderingar och ideologi utan man kan tänka sig byteshandel med precis vem som helst med lite makt som är beredd att släppa till en aning.

    Och så undrar man varför man isoleras av alla...
  • nihka
    Gert skrev 2014-10-11 13:53:23 följande:
    Är du allvarlig? 
    Nej, jag bara skojar.

    Samtliga partier vill samarbeta med SD för att SD har en sådan integritet och delar grundläggande värderingar och ideologi med samtliga andra partier och därför kan SD tänka sig byteshandel med precis vem som helst med lite makt som är beredd att släppa till en aning.

    Hahahahahaha!
  • nihka
    Gert skrev 2014-10-15 19:22:51 följande:

    Stefan Löfven och Sveriges socialistiska regering gratuleras av kamraterna i Nordkorea. Trevligt umgänge socialdemokraterna har.

    hd.se/utrikes/2014/10/15/nordkorea-gratulerar-stefan-lofven/


    "Kamraterna i Nordkorea" är Avpixlats ordalydelse. Trevligt val av nyhetsmedium du har. Kommentarsfältet där är särskilt (o)roande läsning:

    Stefan du får det inte lätt då du valt att bilda regering med komminister i gröna kläder.


    En komminister är en person som innehar ordinarie prästtjänst i en församling inom Svenska kyrkan
    http://sv.wikipedia.org/wiki/K...


  • nihka
    Gert skrev 2014-11-08 11:24:52 följande:

    Utrikesminister Margot Wallström tvekar att kalla Islamiska Statens slakt på civila för folkmord. Det går bra att erkänna Palestina som en stat, men när det kommer till att kalla ett folkmord för folkmord tar det stopp.

    Vem är du Margot Wallström? Rynkar på näsannyheter24.se/debatt/782148-vem-ar-du-margot-wallstrom-att-inte-sta-upp-andra-manniskors-ratt

    www.dagen.se/folkmordsfr%C3%A5gan-upp-i-riksdagen-1.277290


    IS mördar folk, men folkmord är en särskild term. Folkmord är inte vad IS i första hand sysslar med utan de dödar ALLA som inte följer dem oavsett vilken folkgrupp de tillhör.

    Var du bara okunnig eller försökte du plocka billiga poäng?


  • nihka
    Gert skrev 2014-12-20 14:17:56 följande:
    Hur tänker du då?

    Hitler samarbetade med muslimska ledare för att utrota judarna. Nu är ju S ett parti som har många muslimska företrädare, medan SD tycker att Sverige håller på att islamiseras. Så om man ser till historien och nutiden så är S ett mer nazistiskt parti än vad SD är.
    Muslimer är inte och har aldrig varit en enhetlig grupp.

    "Idag finns det ingen allians mellan muslimer och nazister. Alla sk. "nynazister" i Europeiska länder har en sak gemensamt - antiislam.

    Under andra världskriget var det mer en "min fiendes fiende är min vän"-vänskap.

    I Gamla Sovjet ställde sig muslimerna på nazisternas sida för att segra över ryssarna och i gamla Jugoslavien (mestadels Bosnien) ställde sig en stor del muslimer på nazisternas (Ustasha/Handzar) sida just för att de ville få bort serber".

    Saxat från flashback. Orkade inte formulera mig själv denna gång. Du producerar oseriös skit i en takt som är svår att hinna bemöta.
  • nihka
    Gert skrev 2014-12-20 14:50:35 följande:
    Det låter som Sveriges riksdag 2014.
    Tja, kanske mer jag är mer vän med min ovän än min fiende.
Svar på tråden Smutsiga sanningar om S!