• Anonym (Jio)

    Vårdnad under amning

    Anonym (mc) skrev 2014-10-19 14:50:05 följande:

    Nu märker jag att du tolkar det jag skrev bokstavligen!

    Det jag menade var att Tingsrätten stödjer sig inte blint på riktlinjer framarbetade av barnpsykologer utan mycket vikt läggs på individuell lämplighet hos mamman respektive pappan.

    Dömer Tingsrätten till gemensam vårdnad och växelvis boende kan det sen bli tal om kidnappning om någon av föräldrarna motsätter sig det genom att medvetet hindra den andre från andre från att få träffa barnet alls.


    Nej du vet inte ngt om detta. Det skulle räknas som egenmäktighet med barn, inte kidnappning och ingen tingsrätt i landet skulle döma växelvist boende för en liten bebis där föräldrarna dessutom är i konflikt.
  • Anonym (Jio)
    Anonym (mc) skrev 2014-10-19 15:43:34 följande:

    Jag märker av ditt inlägg att du inte är särskilt insatt i detta:

    Om mamman t.ex drabbas av kraftigt försvagat hälsotillstånd är sannolikheten liten att mamman får ensam vårdnad av barnet.

    Är pappan däremot i fullt stånd att ta hand om barnet är sannolikheten stor att han får ensam vårdnad om barnet.

    Ett barn mår i grund och botten bäst av att bo med båda föräldrarna men när det inte fungerar kollar man på vem av föräldrarna som är mest lämpade utifrån barnets bästa och fattar sen beslut utifrån det.


    Mamman är fullt frisk. Du verkar ha svårigheter med att hålla dig till TS SITUATION här i känsliga rummet där man INTE ska spåna iväg om annat skit i hennes tråd. Kidnappning? Tror din hjärna varit kidnappad länge...
  • Anonym (Jio)
    Anonym (mc) skrev 2014-10-20 13:43:35 följande:

    Nu tror jag bestämt att din hjärna spelar dig ett allvarligt spratt då du verkar ha väldigt svårt att ta till dig av att ts:s situation kan komma att försämras och då är det inte alls säkert att hon kommer att få ensam vårdnad om barnet.


    Jag tycker nog snarare att tomrummet där din borde ha suttit spelar sig ett spratt som sitter och fantiserar som i psykos om möjliga tillstånd ts som är frisk KAAAN komma att drabbas av senare. Sök hjälp.
Svar på tråden Vårdnad under amning