Inlägg från: misscarolina |Visa alla inlägg
  • misscarolina

    Hur får jag henne tillbaka?

    Hej!
    Låter som att du står inför ditt livs dilemma. Hoppas verkligen att det ordnar upp sig för dig, hur du än väljer att göra. Stanna eller börja om på nytt.

    Om jag förstår det rätt så ni har det rätt struligt, och även om du älskar att vara med henne så tar det även mycket på dina krafter. Det låter som om hon behöver ordna upp sig, få lite rätsida på sig själv. Det är inget du kan göra åt henne, utan hon måste fixa det själv. Och du behöver fokusera på din son och på dig själv. På att du ska kunna må bra även utan henne. 

    Jag vet hur det är att leva i ett långt förhållande. Är själv i ett som varat i 8 år. Men jag skulle inte stanna om situationen var som du beskriver det. Jag skulle lämna, försöka bli stark och fokusera på framtiden. Det skulle inte vara att kasta bort något. Livet förändras, det är dess natur. Så avsluta innan ni bara har dåliga minnen. Och fokusera på ditt eget liv. Fy, lätt för mig att säga. I know. Men ibland måste man ta tuffa beslut. Du har bara ett liv, lev det med nån som gör att du känner dig älskad och omhändertagen. Det är mitt råd. 

    Lycka till!

Svar på tråden Hur får jag henne tillbaka?