Inlägg från: Anonym (Hoho) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Hoho)

    Imorse hade visex medan 5-åringen satt brevid oss i sängen och spelade gameboy...

    Anonym (gamehen) skrev 2014-11-03 19:47:21 följande:

    Men kan folk någon gång fatta att det inte är mer ok för att det är en kvinna som skriver! "samtidigt så var det förbjudna i det lite lockande, och det var inget jag visste om att jag gillade" "allt medan sambon sakta sakta stöter in och ut..."

    "har sug/bitmärken över hela skulderpartiet, och börjar fnissa varje gång jag tänker på hur de kom dit" "det kändes väldigt.........annorlunda.........att hjälpa till med ett tv-spel samtidigt som sambon rörde sig i mig"

    Till TS: skriv dina sexnoveller med incestinslag om du hittar någon sajt som är avsedd för det! 


  • Anonym (Hoho)
    Celines Essence skrev 2014-11-04 05:52:55 följande:

    Tack för ditt inlägg. Hade tänkt skriva något liknande i går kväll, men blev så less av själva stämningen i tråden så jag lade ner.

    Jag har haft sex med barn i närheten rätt många gånger. Naturligtvis smög vi och för det mesta sov de, men visst hände det att de ibland vaknade, oväntat dök upp, men att vi i smyg "gjorde klart".Alla gånger hade jag helst av allt velat vara i fred, men orsaken att vi fortsatte var ju att det var svårt att få till tillfällen och att det kanske var ett tag sedan sist. Det hade inte ett skit med pedofili att göra. Så tröttsamt att läsa.

    Förutsatt att man smyger och det handlar om enkelt sex tror jag absolut inte det är skadligt för barn att se/ana att ens föräldrar har sex enstaka gånger. Det är bra och naturligt att ens föräldrar har sex. De blir på bättre humör


    Fast det som stör mig mest med trådstarten, är att TS uppenbarligen går igång på att barnet är i närheten.
  • Anonym (Hoho)
    Anonym (Nintendo) skrev 2014-11-04 17:39:14 följande:

    Det är din tolkning av mina ord och för stå för dig.

    Min spänning låg inte i att det var mitt barn, utan någon. Så hade det varit min mamma som kommit in osv hade det så att säga varit samma sak.

    Jag lovar, jag föredrar verkligen att inte ha barn, eller andra personer i närheten vid sex. Detta var första gången, och att det ens hände var både chockerande och omtumlande.

    Att ni uppfattar min text som "novell-lik" kan jag inte hjälpa, jag har författarbakgrund och mina beskrivningar av saker i text blir därefter.

    Jag har inte svarat innan då jag jobbat dubbelskift måndag-tisdag, med övertid.


    Jag tolkar din text som att du blev eggad av att någons närheten, det råkade vara ett barn, och barn skall inte vara en del av "eggandet". Nu när du upptäckt att du går igång på offentligt sex, hoppas jag att ni kanske har det i soffan bredvid mamma/pappa/kompisen i stället. Eller på en trevlig sexklubb, ännu bättre.

    Som några inflikat: hur hade du själv tänkt och känt om någon utav dina anhöriga hade sex i din närvaro?
Svar på tråden Imorse hade visex medan 5-åringen satt brevid oss i sängen och spelade gameboy...