Inlägg från: detkanskefunkar |Visa alla inlägg
  • detkanskefunkar

    Imorse hade visex medan 5-åringen satt brevid oss i sängen och spelade gameboy...

    Momalicious skrev 2014-11-02 18:48:55 följande:

    Jag hade i alla fall aldrig kommit på tanken att ha sex så mitt barn ser, känns bara äckligt. Hade inte kunnat fortsätta om han kom in och vi höll på. Det har ju hänt att han vaknat på natten när vi hållit på och upphetsningen försvinner direkt för oss då. Alla är väl olika. Jag hade tyckt det var vidrigt att se mina föräldrar hålla på, tur att jag slapp se det. Tycker faktiskt att det är en enorm skillnad att råka bli påkommen av sitt barn och att medvetet ha sex när barnet är i samma rum. Sen skiter jag fullständigt i om någon kallar mig moraltant. Jag är knappast speciellt hämmad på nåt sätt men lite jäkla gränser för vad som är okej får man väl för fan ha.


    Jag måste hålla med om ovanstående inlägg!

    Jag är ledsen ts, men det du beskriver är i mina ögon både gränslöst och respektlöst mot barnet.

    Ja, jag anser att det är respektlöst. I somras var jag med min syster och hennes man i Falkenberg. Vi tältade tillsammans. Om de två då hade börjat ha sex i tältet, med mig bredvid så hade jag uppfattat det som oerhört respektlöst! Varför skulle barn förtjäna mindre respekt?

    När jag var liten så råkade jag höra hur min styvpappa ville ha sex med min mamma. Vi var i vår sommarstuga som var väldigt liten så alla sov i samma rum. Jag hörde egentligen aldrig vad de sa eller gjorde, men stämningen i stugan förändrades och jag tyckte det var skrämmande och obehagligt. Min mamma sa tack och lov i från. Trots det så upplevde jag det hela som oerhört obehagligt och jag låg vaken hela den natten. Jag kan än idag minnas känslan av obehag (trots att det gått över 30 år), ett obehag som jag inte kunde förklara.

    Min mamma och styvpappa pussades och kramades ofta (och gör så än idag), och det var givetvis bara positivt och inget jag reagerade på. Men på något sätt så visste jag att det som min styvpappa ville var något annat, och det skrämde mig.

    Nu är jag själv vuxen med två barn. Min man jobbar skift och de gånger vi är lediga tillsammans är också barnen med. Nu är barnen stora (11 och 13 år) så nu är det lite lättare,  men när de var små så var det mycket svårt att få tid och möjlighet till sex. Trots det blev varken min man eller jag någonsin så kåta att vi hade sex medans barnen satt/låg bredvid. Nej, istället så tog vi tillvara på de ytterst få tillfällen som uppenbarade sig, eller skapade tillfällena själva. Vi hade "Bolibompa sex" nere i källaren, vi lämnade barnen hos släkt/vänner , vi körde in på någon skogsstig och hade sex i bilen på väg till affären m.m.

    Det gäller ju att ha fantasi.

    Ja, det är min åsikt. Och ja, jag inser att inte alla delar den.


  • detkanskefunkar
    Anonym (Nintendo) skrev 2014-11-03 09:59:29 följande:
    Jag har inte anmält någon/någonting. Jag anser att öppen diskussion är bäst i alla frågor.
    Anonym (Håll samlivet i liv!håller) skrev 2014-11-03 09:07:28 följande:

    Håller med! Vi samsover med en 3,5 åring och en 1-åring och försöker få en trea, det blir en hel del sex med barn i sängen. Visserligen sovande så det är inte riktigt samma sak. Men det är verkligen inte lätt att hålla sexlivet igång när man har småbarn så man gör så gott man kan! Kan dock tycka att en femåring kanske är lite för gammal, men om ni själv är säkra på att hanhon INTE förstod något är det väl okej, men bästa skulle ha varit om hanhon hållits i vardagsrummet.


    Det absolut bästa hade varit om hen hade hållit sig i köket, javisst

    Nu är ju inte alltid 5-åringar medgörliga vid förslag om att vara någon annan stanns än där de för tillfället parkerat sig så...

    Jag är säker, barnet har en viss autismproblematik (dock ej autistisk som sådan) och blir totalfokuserad på sina intressen.

    Lycka till med era syskonförsök!Hade det varit mindre äckligt, eller mer kanke, om någon av oss var bonusförälder? Eller hade annat ursprung? Eller om vi bodde mindre med bara ett sovrum, eller kanske bara sovalkov?

    Vilken märklig fråga! Varför skulle ert ursprung, eller huruvida du är biologiskt förälder eller bonusförälder ha något som helst med den här frågan att göra? Enligt vad jag kan se är det faktiskt bara du själv som tar upp just det.

    Lite märkligt tycker jag.
  • detkanskefunkar
    Anonym (gamehen) skrev 2014-11-03 19:47:21 följande:
    Men kan folk någon gång fatta att det inte är mer ok för att det är en kvinna som skriver! "samtidigt så var det förbjudna i det lite lockande, och det var inget jag visste om att jag gillade" "allt medan sambon sakta sakta stöter in och ut..."
    "har sug/bitmärken över hela skulderpartiet, och börjar fnissa varje gång jag tänker på hur de kom dit" "det kändes väldigt.........annorlunda.........att hjälpa till med ett tv-spel samtidigt som sambon rörde sig i mig"

    Till TS: skriv dina sexnoveller med incestinslag om du hittar någon sajt som är avsedd för det! 
    Ja, jag kan inte låta bli att fundera över om folk hade reagerat annorlunda om det var en man som skrev att "Jag onanerade under en filt i soffan medans min 5-åring satt bredvid och tittade på tv."

    Båda sakerna är lika illa i min värld.


  • detkanskefunkar
    BellaBellaBella skrev 2014-11-08 00:35:01 följande:
    Bra poäng! Men helt lika är det ändå inte, här handlar det om två som äntligen har lusten och möjligheten samtidigt och då passar på. Onanera kan man ju göra lite när man vill och då kan man ju också planera.
    Även om jag inte tycker det spelar någon roll om någon någon passar på att ta en runk eller ett pill under Bolibompa.
    När man har småbarn så blir de spontana tillfällena till sex inte särskilt många, det håller jag med om. Självklart är det då härligt om man kan "köra på" när lusten infinner sig hos båda.

    Dock vet jag - som jag skrivit i ett inlägg ovan - av egen erfarenhet hur det kan påverka ett barn att känna av när föräldrarna har sex. Det fruktansvärda obehag som det kan skapa. Ett obehag som kan hålla i sig väldigt, väldigt länge. Naturligtvis funkar inte alla barn på det viset, det är jag helt på det klara med! Men du vet ju inte hur ditt eget barn funkar på den fronten, det kan du helt enkelt omöjligt veta. Så varför ta risken?

    Som vuxen anser jag faktiskt att man bör ha så pass mycket självkontroll att man kan hejda sig från att ha sex/onanera när barnen sitter bredvid.

    Dessutom... med lite fantasi så funkar det där med sex och lust utmärkt UTAN att barnen behöver bli inblandade.
  • detkanskefunkar
    BellaBellaBella skrev 2014-11-10 18:47:35 följande:
    Du verkar ha en lite bredare syn på vad det innebär att faktiskt blanda in någon i ens sexliv. Är man inte deltagare tycker jag inte man kan kallas inblandad, även om man får se nått.
    Det tycker faktiskt jag att man kan när det handlar om ett barn och/ eller en person i beroendeställning. Som vuxen kan du givetvis välja att lämna platsen om du tycker att det känns obehagligt. För ett barn funkar det inte riktigt så - det vet jag av egen erfarenhet. 


  • detkanskefunkar
    BellaBellaBella skrev 2014-11-12 03:58:53 följande:
    Jag vet att du tycker att man kan det, annars hade du väl inte sagt så ovan... 

    Om ett barn ser sina föräldrar ha sex tycker jag inte det är hela världen. Och jag skulle inte kalla det att "blanda in" barnet i sex, precis som jag sa ovan.
    Vi får väl helt enkelt enas om att vara oense när det gäller den här saken. 

    Jag måste bara påpeka att inte heller jag tycker att det är hela världen om ett barn råkar komma in i rummet och avbryta föräldrarna i mitt i en sexakt. Sånt kan hända, och går givetvis inte alltid att undvika.

    Men det var ju inte riktigt det som hände i ts fall, eller hur. Nej, i ts fall så fortsatte föräldrarna att ha sex samtidigt som ts hjälpte barnet med spelet. Och ts uttrycker till och med att den sexuella njutningen ökade av det faktum att barnet var närvarande.

    Jag tycker faktiskt att det är lite skillnad på de båda scenarierna.
  • detkanskefunkar
    Anonym (Låt barnen va me') skrev 2014-11-13 09:23:10 följande:
    Ingen normalt funtad människa får väl en sexuell kick av att barnen är i närheten. Men som sagt det känns alltid tryggt för ett barn att veta att mamma och pappa älskar varandra, oavsett vilka uttryck det tar, och det ska man inte underskatta betydelsen av.
    Självklart inte. Och det är det heller ingen som har sagt.

    Jag och min man visar varje dag hur mycket vi älskar varandra (och våra barn), och våra barn hyser inte minsta tvivel om detta.

    Det går att visa att man älskar varandra på andra sätt än att ha sex inför barnet.

    Kan man inte visa att man älskar varandra på andra sätt än genom sex så känns det för mig som om man har en ganska fattig och begränsad relation.
  • detkanskefunkar
    Anonym (Låt barnen va me') skrev 2014-11-13 18:44:40 följande:
    Jag tror att barn är så pass naturligt inställda att de förstår att det är "vuxenlekar". Möjligtvis kan de vara lite intresserade.. men de förstår mer än man tror.
    Det är ju liksom precis det som är min mening. Att barn förstår mer än man tror.

    Alltså tror jag inte att barnen är så ovetande om vad som händer som många här påstår.

    Och jag vet av personlig erfarenhet hur fruktansvärt obehagligt - och rent av otäckt -  detta kan upplevas för ett barn.
  • detkanskefunkar
    Anonym (Låt barnen va me') skrev 2014-11-26 12:13:30 följande:
    Men frågan är värd att ställas igen - Hur tror de att man kunde smussla med sexet förr i tiden när man bodde trångt och kanske sov alla i samma rum? Om de inte tog skada av det då, varför skulle de göra det idag?
    Hur vet du att de inte tog skada av det då? Vad vet du om hur de upplevde det?

    Det är lite som att säga att "ja,ja man agade ju barnen förr och de tog minsann inte skada av det, så det fortsätter vi med idag också".
    Eller "förr fick man slå sin hustru och om de inte tog skada av det då, varför skulle de göra det idag?"

    Jag har aldrig sagt att barnen blir skadade för livet eller traumatiserade. Men varför utsätta dem för det när det faktiskt går att undvika?


Svar på tråden Imorse hade visex medan 5-åringen satt brevid oss i sängen och spelade gameboy...