• fjanten

    Mitt största äventyr någonsin, min flickvän sätter stopp för det..

    Jag hade nog också blivit ledsen om min pojkvän klargjorde att han ska åka till Frankrike i ett halvår. Skulle sakna honom till döds, men skulle ALDRIG försöka stoppa honom - utan göra mitt yttersta för att få allting att fungera i alla fall. Sex månader är inte så långt när det kommer till kritan.

    Däremot skulle jag ha blivit lite sårad om han bara hade tackat ja direkt utan att prata med mig först. Hade känts som att han då inte ville involvera mig i stora beslut, något jag tycker att man bör göra i seriösa förhållanden.

  • fjanten
    Anonym (ego) skrev 2014-11-29 13:41:38 följande:

    Fast när man är 18 år har man rätt att själv fatta stora beslut som rör ens eget liv tycker jag, utan att involvera någon annan. Även om förhållandet är seriöst. En tonårsförälskelse, eller att någon annan blir ledsen, ska inte behöva avgöra vilken riktning livet kommer att ta.

    Har man däremot skaffat barn ihop (vilket jag inte tror att ts har med sin flickvän) och har ett gemensamt liv på ett helt annat sätt måste man självklart fatta beslut på ett mer demokratiskt sätt.


    Självklart har han rätt att fatta exakt vilket beslut man vill, men jag personligen hade blivit ledsen om den jag var med (i ett seriöst förhållande) hade tagit ett sånt stort beslut utan att först ens berätta något för mig.

    Sen tycker även jag att om man är seriösa, med eller utan barn, så pratar med sådant om varandra. Men där tycker vi uppenbarligen olika, vilket jag respekterar.
  • fjanten
    Anonym (Osäker) skrev 2014-11-29 13:48:57 följande:

    Jag har sån sjuk ångest att jag bara svarade ja sådär, men jag tycker ändå hon borde förstå min situation. Ringer någon och säger att du ska få åka och modella utomlands för en av världens största fashion shower så säger man inte nej...


    Jag menar absolut inte att du skulle ha sagt nej om du vill åka. Jag säger heller inte att du borde låta någon stoppa dig. Det jag menar är att hon kan vara ledsen över att du inte sa nånting INNAN du tackade ja, men oavsett så är det i slutändan ditt val ändå.
Svar på tråden Mitt största äventyr någonsin, min flickvän sätter stopp för det..