• lilith88

    Mitt största äventyr någonsin, min flickvän sätter stopp för det..

    TS, alla har inte lika stora drömmar som du. Men har man det, ska man försöka förverkliga dem. Det låter som om du har fått ditt livs chans. SJÄLVKLART ska du inte låta den glida dig ur händerna! Du skulle ångra det jättemycket!

    Försök tänka så här: Man har inga garantier i livet. Det kan hända att du har en lång och framgångsrik modellkarriär framför dig, men det kan också hända att det inte blir så. Branschen är tuff. Men om du inte tar chansen nu när du har fått den, så får du ju aldrig veta?

    På samma sätt kan förhållanden ta slut oavsett. Om din flickvän verkligen älskar dig så stöttar hon dig i detta. I er ålder kan ett halvår låta mycket, men det är det inte om man pratar med varandra ofta samt hälsar på några gånger. Sen får ni väl se? Om du vill flytta utomlands för gott och hon inte vill,kan det bli svårt att få relationen att hålla. Men man kan inte planera allt. Har du tur kan du fortsätta med både tjejen och modellandet. Det är inte säkert att det går, men du kan inte låta det styra dina val.

Svar på tråden Mitt största äventyr någonsin, min flickvän sätter stopp för det..