Inlägg från: Anonym (Kvinna36) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kvinna36)

    Hur kan vissa se så oerhört unga ut för sin ålder medan de flesta andra är jätteslitna?

    Jag är en av dessa kvinnor som ser ung ut. Jag har ett kvalificerat jobb och tog examen för många år sedan men det händer fortfarande att jag får frågan om det är mitt första jobb och när jag säger hur länge sedan jag tagit examen har folk blivit förvånade och bett om ursäkt och sagt att jag ser så ung ut. Finns många andra exempel också. Är 36 kan tilläggas.

    För mig handlar det om att jag har ett intresse för hudvård, har solkräm året om, varken röker eller dricker, inga barn, kontorsjobb, sover gott om nätterna och är noga med att äta nyttigt och styrketränar några dagar i veckan. 

    Till viss del är det nog genetiskt, min syster ser också ung ut, men det handlar även mycket om livsstil. Jag tar medvetet hand om mig och kommer fortsätta att göra det livet ut.

    Har hänt att gamla vänner som inte sett mig på länge blir lite irriterade på att jag inte åldras, men jag måste säga att jag faktiskt lägger en del energi på att leva hälsosamt. 

  • Anonym (Kvinna36)

    Sen måste jag ändå säga att det finns väldigt mycket man kan göra om man ser sliten ut, utan att det handlar om fillers och plastikkirurgi. Exempel på detta kan vara CO2 laser, microneedling, retinol osv. Detta, ihop med nyttig kost, god sömn och regelbunden konditions och styrketräning.

Svar på tråden Hur kan vissa se så oerhört unga ut för sin ålder medan de flesta andra är jätteslitna?