Inlägg från: Anonym (Kråke) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kråke)

    mamma och mamma?

    Drottningen70 skrev 2014-12-07 18:35:00 följande:
    Du anser lägligt att det är en "annan diskussion" eftersom du inser att argumentet du framför faller som en pannkaka i och med jämförelsen. Men det funkar liksom inte så i en diskussion att man bara kan censurera bort vissa argument när de är till ens nackdel.
    Som sagt finns svaret i tråden.
  • Anonym (Kråke)
    Anonym (sorgligt) skrev 2014-12-08 14:50:47 följande:

    Sorgligt att familjeliv låter trådar som dessa ligga kvar. Hur kan det vara acceptabelt? Hade man skrivit samma sak om tex folk med olika ursprung så hade det tagits bort. Varför är det mer okej att "hetsa" mot homosexuella?


    Hej på er, här har det diskuterats ser jag.

    Detta är inte hets mot någon, detta är en diskussion om varför man lurar i ungar att två personer av samma kön kan ha gemensamma barn.

    Inget mer, inget mindre. (Eller så skulle det också kunna ingå en undran om dessa homosexuella även på något sätt lurar sig själva... men det har jag inte funderat klart på än.)

    Återkommer senare.
  • Anonym (Kråke)
    Zadre skrev 2014-12-08 17:02:26 följande:
    Si den gubben går inte! Eftersom det där arumentet får TS resonemang att falla platt så är det där en helt annan diskussion som inte har med detta att göra enligt TS. *nickar*
    Fattar du verkligen inte frågeställningen eller spelar du bara dum?

    Allvarligt talat tänker jag inte förklara fler gånger, vill du förstå vad jag menar så läs om det jag skrivit.
    Anonym (???) skrev 2014-12-08 15:38:17 följande:
    Men hur menar du egentligen? Precis samma sak sker ju med heterosexuella par hela tiden (donerade spermier, ägg, osv.). Bara en av föräldrarna är biologisk men bâda räknas ändâ som föräldrar.

    Dessutom görs inga regelbundna faderskapstest vid födseln av barn i allmänhet vad jag vet sâ hur kan man vara sâ säker pâ att fadern är den som kvinnan hävdar? Och ändâ registreras han som pappa till barnet.
    Samma svar till dig. *pekar uppåt*

  • Anonym (Kråke)

    Från och med nu bemöter jag bara dem som har åsikter i det jag var ute efter att diskutera, ni andra får diskutera med er själva.
    Eller varför inte starta en egen tråd?

  • Anonym (Kråke)
    Anonym (???) skrev 2014-12-09 20:41:25 följande:
    Okej, detta var ju dâ om adoption och inte om äktenskap.

    Men angâende adoption, hur kan man föredra att barn far illa under fruktansvärda förhållande i barnhem (som ju ofta är fallet) framför att de fâr ett riktigt hem och föräldrar även om det râkar handla om tvâ kvinnor eller tvâ män? Man häpnar. Folk har tydligen inte tänkt särskilt långt och verkar dessutom helt sakna empati med dessa föräldralösa barn och deras livsöden.
    Vad jag hört har Sverige blivit av med en del länder att adoptera från efter detta infördes med homoadoptioner.
    Undrar varför... eller nej, det undrar jag inte.

    Hej igen förresten!
  • Anonym (Kråke)
    ad hoc skrev 2014-12-09 20:43:06 följande:
    Du säger själv att "Lagen måste ha något att säga till om". Och faktum är att lagen säger något om alla de saker du tar upp. Den säger att ett barn kan ha två mammor! Bortsett från det är resten förbjudet i lag (halvsyskon får gifta sig om de får tillstånd från Länsstyrelsen).
    Mysigt!
    Då kan ju två barn i samma familj med två mammor som fött en unge var få gifta sig med varandra. Vilka mysiga svärisar de skulle få.
    Härligt, verkligen.

  • Anonym (Kråke)

    Ser att jag fått en del frågor som inte berör ämnet och dem väljer jag att inte svara på.
    Det skrev jag redan tidigt i tråden, jag svarar bara på det som jag anser tillhör ämnet.

  • Anonym (Kråke)
    Anonym (Smart) skrev 2014-12-09 22:29:01 följande:
    Är du Kråke L? Varför då "anonym" när du ändå avslöjar ditt namn? Eller är du inte hon utan låter henne klä skott för dina åsikter?
    Vad svamlar du om?
  • Anonym (Kråke)
    Centurione skrev 2014-12-09 22:37:49 följande:
    Det stämmer. Bland annat Ryssland. Detta gör ju, att många trevliga och vettiga heteropar inte kommer att hinna få något barn innan de faller för åldersstrecket -och detta är de homosexuellas fel! Eller kanske snarare: det är Sveriges Riksdags fel som gick med på homoadoptioner.
    En väldigt tråkig konsekvens för att homopar måste gå emot naturen.
    Ett dåligt beslut, mycket dåligt.
  • Anonym (Kråke)
    Anonym (Hmm) skrev 2014-12-10 07:38:11 följande:
    Varför är det förfärligt?

    När ett heterosexuellt par skaffar barn med hjälp av en donator så är man skyldig, enligt lag, att berätta för barnet hur det blev till. De vill att man börjar prata om det så tidigt som möjligt med barnet. Jag kan bara anta att det även gäller homosexuella par som skaffar barn tillsammans.
    Verkar inte så...
    www.dn.se/insidan/hemlighalls-bara-11-procent-berattar-for-barnen-om-spermadonationen/
Svar på tråden mamma och mamma?