Inlägg från: Patrik 479 |Visa alla inlägg
  • Patrik 479

    DELA ERA YOUTUBE-KANALER

    Tjoflöjt,

    Patrik Persson heter jag, men på YouTube så kallar jag mig för Herr CrAzY.
    Anledningen till att jag kallar mig det, är för att jag älskar att göra galna och "sjuka" saker, som kanske många inte vill prova på.

    Jag driver helt enkelt den här kanalen för att dela min "vardag" skulle man kunna säga, detta är något jag älskar att göra.

    Min kanal är inte speciellt stor och jag känner att jag vill prova på ett nytt sätt att dela med mig av den och därför startade jag den här tråden!

    Länk till min kanal: www.youtube.com/user/adz22222

    Sen är jag också väldigt intresserad av att hitta nya YouTube-kanaler, med folk som gör ovanliga, konstiga, intressanta eller roliga saker.

    Det finns säkert hur många svenska YouTubers som helst och jag hoppas att jag via den här tråden kan finna fler likasinnade. 

    Så dela gärna med er av era YouTube-kanaler och checka gärna in min kanal, så kanske vi kan göra något roligt tillsammans på YouTube i framtiden, ha det gött!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2014-12-10 00:45
    Jag kan ju meddela att jag även har en spelkanal, för dom som kanske tycker att sånt är roligare.

    Kanal-länk: www.youtube.com/user/Herrcrazygameplay

  • Svar på tråden DELA ERA YOUTUBE-KANALER
  • Patrik 479
    Anonym (Nice) skrev 2014-12-10 00:00:07 följande:

    Kul kanal :)

    Jag funderar också på att starta en youtube-kanal. Men jag vet inte om vad! Har du några tips? Jag gillar att filma och redigera, hade även blogg förut. Jag är inte så mycket för galna saker, som du (gillar dock att se andra göra det). 

    Tycker sånt där vardagsspråk, alltså när man filmer sin vardag är rätt trist, spelkanaler finns det ju hur mycket som helst utav etc. Vad blir nästa stora grej tror du? Så man kan bli först :D


    Jadu, det viktigaste med YouTube är ju att man gör något som man tycker om, det märks ganska snabbt om man sysslar med något bara för att få uppmärksamhet. 

    När det gäller "nästa stora grej" så vet jag inte riktigt, det kommer ju alltid nytt, men att göra klipp som håller sig i tiden och är aktuellt funkar ju alltid.

    Jag gjorde tex ett inlägg direkt efter valet som handlade om just valet och den videon fick väldigt många visningar.

    Men det bästa tips jag kan ge är somsagt att göra något som man tycker är roligt och som man njuter av Skrattande
  • Patrik 479
    Aniiee skrev 2014-12-10 00:40:21 följande:

    Jag har en youtube-kanal, som jag använder sporadiskt. Spel, mest. En del snack och så lite populärkultur., mest film Streamar även till twitch när det vill funka. 

    Jag ska påbörja mitt 12 days/plays of Christmas nu.


    Nice, dela gärna din kanal-länk också, så att folk kan checka in den.
Svar på tråden DELA ERA YOUTUBE-KANALER