Inlägg från: Anonym (rätt!) |Visa alla inlägg
  • Anonym (rätt!)

    Busschaufför slängde av dottern på öde landsväg!!!

    taquine skrev 2014-12-13 13:37:18 följande:

    Ta din ohängda dotter  i hampan  istället så hon personligen kan be busschauffören  om ursäkt, så jävla less på dessa bortcurlade ungar


  • Anonym (rätt!)

    Är man 14 år ska man ta mig fan kunna fatta att det får konsekvenser om man inte kan uppföra sig!

  • Anonym (rätt!)
    Anonym (Tonårsmamma till adhd barn) skrev 2014-12-13 10:30:47 följande:

    Ok blir en aning förtvivlad när jag läser detta. Som mamma till tonårsdotter med adhd och borderline så vet jag hur lätt det är för tonåringar, framförallt diagnos barn, att slänga ur sig otrevligheter impulsivt. De kan ofta inte kontrollera detta. Men vi är trots allt vuxna och föräldrar så vi måste ta ansvar för detta. Hade någon slängt av min dotter ute i ödemarken hade jag blivit jätte arg oxå. Och rädd och förtvivlad. Men anklaga inte mamman för att inte ta sitt ansvar mm. Vi vet ju inte all bakgrund? Samtidigt tack du busschaufför som skrivit här och i det tysta jobbar för våra ungdomar ????


    Även diagnosbarn måste lära sig att de inte får bete sig hur som helst, särskilt om det inte är några småbarn vi pratar om. En 14-åring som är oförskämd är inget annat är en jävla snorunge som behöver sättas på plats. Om ungen är så svår att kontrollera skulle den nog förresten inte få gå omkring lös ute på kvällarna utan uppsikt. Fy fan vilka slappa och oansvariga föräldrar det finns.
  • Anonym (rätt!)
    Johan75 skrev 2014-12-13 11:23:21 följande:

    Men allvarligt?! Är det verkligen någon som åkt buss sent en fredagskväll (dagen innan lucia dessutom) som upplevt att det är personer med funktionsnedsättningar som är störande? 

    Varför överhuvudtaget ta upp detta i tråden?


    Enligt FL ska man utgå från att alla ungar som stör, slåss eller mobbar har diagnoser och därför ska ha rätt att göra vad som helst.
  • Anonym (rätt!)
    Anonym (rätt åt henne) skrev 2014-12-13 11:48:43 följande:

    Skrattade faktiskt lite när jag läste att hon kissade och bajsade på sig på vägen hem för att hon inte fick upp byxorna - så kan det gå när man beter sig som en liten uppkäftig fjortis! Då kände hon sig nog inte så stor längre!


    Haha, ja det var rätt åt den lilla oförskämda subban! Synden straffar sig själv!
  • Anonym (rätt!)
    gertie skrev 2014-12-13 15:35:33 följande:

    Hahaha, när det handlar om att chaffisen "straffat" henne så är hon enligt dig ett "barn", men när det kommer till privatliv och integritet så har hon ett sådant som motsvarar en 20-årings.

    Trolleritrollera.


  • Anonym (rätt!)
    Anonym (Alltså.) skrev 2014-12-13 16:20:07 följande:

    Men bestäm dig!!!

    Är hon:

    1.) Ett oskyldigt (möjligen hjärnskadat?) barn som inte kan ta ansvar för sina egna handlingar?

    eller 

    2.) En halv-vuxen människa som är kapabel att ta hand om sigsjälv och kan klara av att vara ute och ränna halva nätterna?

    Om 1:) DU släpper ut en stackars barn som inte ens kan ta hand om sigsjälv, mitt i natten, I FARLIGA nivåer minusgrader, utan att hämta och skjutsa och kolla? Hur fan tänker du? Hon är ett barn - hon är DITT barn. Och du låter henne springa iväg så utan att ta hand om henne?!  Isf kan vi dra slutsatsen att du projicerar: du vet att DU gjort fel, och att DU bär ansvaret, och väljer att skylla över din ilska på busschauffören, för att slippa se sanningen i vitögot; DU riskerade hennes liv. Inte han!

    Om 2:) Din halv-vuxna avkomma som kan ta vara på sigsjälv betedde sig som ett svin och fick ta konsekvenserna. Du har brustit i din uppfostran. Chauffören har inte gjort något fel. 

    Du måste bestämma dig - vilket är det?

    Är hon ett oskäligt barn som du svikit - eller en kapabel halv-vuxen som svikit sigsjälv?


    Om tjejen har någon hjärnskada eller störning borde ts ha skrivit det. Eftersom hon inte gör det kan vi utgå från att det rör sig om en helt normalutvecklad 14-åring som dock av någon anledning inte kan uppföra sig.
  • Anonym (rätt!)
    Alessia skrev 2014-12-13 16:39:47 följande:

    Kan inte din 14-åriga dotter uppföra sig ordentligt när hon åker buss dvs sitta ner och hålla käften (normal samtalston undantagen) ja, då ska hon UT UR FORDONET! 

    Du har misslyckats i att fostra henne till en ansvarstagande människa. Skäms båda!


  • Anonym (rätt!)
    beccagranen skrev 2014-12-13 21:23:39 följande:

    Pengar intresserar mig inte, men det är viktigt att det finns ett samhällsansvar för våra barn.


    Det är föräldrarnas ansvar att lära barnen att om man uppför sig som skit så får det konsekvenser. Det är inte busschaufförers eller passagerares ansvar att stå ut med förolämpningar från en tonåring.
  • Anonym (rätt!)
    Anonym (två fel...) skrev 2014-12-13 23:39:17 följande:

    Grejen är att det inte är så värst hälsosamt att vara ensam utomhus på vintern en mil ifrån allt. Det hade kunnat sluta illa. Tjejen hade ju uppenbarligen inte så värst gott omdöme och då ökar risken för att hon inte ska kunna ta sig hem oskadd. Att rädda liv brukar normalt sett gå före det mesta, definitivt före busstidtabeller. All kritik som riktats mot ts i denna tråden tycker jag är befogad men busschauffören gjorde inte rätt han heller.


    En fjortonåring som riskerar livet i såna situationer bör inte åka buss ensam överhuvudtaget.
  • Anonym (rätt!)
    Vitrysk hockeyhjälte skrev 2014-12-14 00:05:01 följande:

    "Låta flickan frysa ihjäl"... det låter ju som om snubben låst in henne naken i ett kylrum eller något. Perspektiv, kanske?


  • Anonym (rätt!)
    Anonym (förbannad) skrev 2014-12-14 11:00:48 följande:

    Hon sa att hon inte var full, och jag kunde inte känna att det luktade alkohol om henne. Kan förstås inte vara helt säker eftersom hon stank avföring när hon kom innanför dörren, och det kan ha gjort att jag inte kände en eventuell doft av alkohol.Hon har fått straff nog. Förstår du inte hur fruktansvärt traumatiskt det kan ha varit för henne att i hennes ålder tvingas inse att det är kört, att inte kunna hålla sig, att kanske vara på väg åt fel håll i mörkret och inte veta när hon kan vara framme? Tänk efter lite hur hon känner sig.


    Förhoppningsvis har hon lärt sig den hårda vägen vad som händer om man jävlas med andra.
  • Anonym (rätt!)

    Det är såna föräldrar som ts som låter småbarn väsnas och tjoa på tåg och flyg för det är ju baara barn. Inte konstigt att de blir lika odrägliga som tonåringar.

  • Anonym (rätt!)
    Anonym (hemskt) skrev 2014-12-14 12:33:45 följande:

    Tycker det låter väldigt hemskt hur många vuxna människor beter sig här inne. Klart som fan att det inte är ok att slänga av en 14-åring mitt ute i ingenstans, det spelar ingen roll om hon var onykter eller drog påverkad. Om hon betetde sig bråkigt på bussen så skulle busschaffören ha ringt polisen eller hennes föräldrar. I våra trakter var det 6- minus grader i morse, man undrar ju om ni hade tänkt likadant om ni idag hade läst i ex aftonbladet om en 14 årig flicka som förfrusit ute efter att ha blivit avsläng av busschaförren "Ja hon får ju skylla sig själv för hon svor på bussen och ouppfostrad" låter väldigt klokt.


    Är man 14 är man gammal nog att fatta att man riskerar att bli utslängd om man beter sig som en jävla f*tta, är man inte mogen för det är det föräldrarna som gjort fel i att låta en åka buss ensam sent på kvällen och som ska ställas till svars om det händer något.
  • Anonym (rätt!)
    Trulle Troll skrev 2014-12-14 19:15:14 följande:

    Hur tänker du egentligen? Hur kan en unge INTE vara en bussförares ansvar. Klart som fan att en bussförare har ansvar för sina resenärer. Att eliminera störande moment ingick inte i den bussförarutbildning jag har genomgått; där fick vi lära oss att man kan säga åt folks som stör att sluta och om det inte hjälper stanna bussen och invänta hjälp. Det här var i en större stad och jag kan tänka mig att man inte har lika mycket uppbackning på landet, men att slänga av en 14-åring mitt i skogen är förbannat oansvarigt.


    Om en 14-åring inte överlever att bli utslängd i skogen är denne förmodligen förståndshandikappad och borde därför aldrig fått åka buss ensam.
  • Anonym (rätt!)
    Froststar skrev 2014-12-14 20:41:57 följande:

    Och du gillar att obstinat försvara föräldrars och ungars rätt till att bete sig som egoistiska svin och strunta i alla andra.


    Froststar skrev 2014-12-14 20:41:57 följande:

    Och du gillar att obstinat försvara föräldrars och ungars rätt till att bete sig som egoistiska svin och strunta i alla andra.


    Ja, det är typiskt FL att barn och tonåringar ska få bete sig hur som helst utan konsekvenser och barn är allas ansvar utom föräldrarnas.
  • Anonym (rätt!)
    Grande Rock skrev 2014-12-14 20:59:59 följande:

    att de inte skäms, att bete sig hur som helst är ju reserverat för vuxna anonyma skribenter


    Ja visst ja, jag glömde att alla som säger emot föräldrar till ouppfostrade ungar beter sig illa, vi ska stryka dem medhårs eller hålla käft.
  • Anonym (rätt!)
    Anonym (Stökigt) skrev 2014-12-16 16:55:16 följande:
    Det är just i den åldern man experimenterar med cigaretter, alkohol och pojkar (menar inget sexuellt mer nyfikenhet).

    Man känner inte till sina gränser kanske eftersom man aldrig druckigt tidigare eller testat någon gång endast. Om ts dotter drack så kanske det var första gången eller liknande. Hon kanske drack en öl eller ett glas vin. Tror inte hon söp sig full med en liter vodka direkt! Eller så kanske någon spetsade hennes dryck? Vem vet?

    Alla har vi varit unga och dumma! Ibland har saker skett trots att man varit en "snäll" flicka.
    Även om man druckit för mycket så nog fan fattar man att man inte skriker skällsord på bussen. För en gångs skull fick en ouppfostrad unge sitt rättmätiga straff, heja chauffören!
  • Anonym (rätt!)
    Anonym (Stökigt) skrev 2014-12-16 17:16:01 följande:
    Det är sant.

    Men frågan är ändå hur kan man som en vuxen busschafför kasta av en berusad, ensam14-årig tjej mitt i natten, mitt i ingenstan där det tagit flickan 2 timmar att gå hem i kylan? Trots fula ord på bussen?

    Jag har både sett och hört värre på stans bussar och det av äldre grabbar. Ingen kastade av dem i STAN dessutom.
    Att de inte blev avkastade är kanske för att chauffören var rädd för att bli anmäld av föräldrarna. Hur vet du förresten att de var värre än ts dotter? Det ska nog mycket till innan en chaufför vågar kasta av en passagerare, han kanske kände att hon hotade hans eller andra passagerares säkerhet.


Svar på tråden Busschaufför slängde av dottern på öde landsväg!!!