• Lavish

    Busschaufför slängde av dottern på öde landsväg!!!

    Gissningsvis trodde busschauffören hade hon hade mobiltelefon då i stort sett alla ungdomar i den åldern har det nuförtiden.

    Men nej, jag håller med om att det inte var okej. Att slänga av henne i ett samhälle däremot, hade varit okej. Där hade en fjortis behövt klanta sig rejält för att inte lösa situationen. Men ute i skogen efter mörkret utan telefon kunde hon faktiskt ha dött ja. 

  • Lavish
    Dr Mupp skrev 2014-12-13 14:11:37 följande:

    Det är synd att 14-åringen få ta konsekvenserna av att ha en så dålig mamma. För i rättans namn så är det TS som brustit och det rejält. 

    14-åringen sattes i en situation som hon inte kunde hantera. Om TS hade tagit sitt ansvar och inte släppt dottern vind för våg så hade dottern aldrig tvingats gå lättklädd i två timmar. 

    Klart 14-åringar kan få gå på fest, men det under kontrollerade former. Ingen alkohol (visserligen svårt att kontrollera) och ska sen bli hämtad av en förälder.


    Varför skulle inte en fjortonåring kunna ta bussen hem från en fest? Förutsätter att man inte låter en fjortonåring vara på fest väldigt sent utan att det rör sig om tider när kollektivtrafiken går. Vad mer är det fjortonåringar inte kan ta bussen hem från? Skolan? Fritidsaktiviteter? 

    Hade situationen att bli avslängd på en öde väg verkligen varit så mycket bättre om det varit mitt på dan? Ett par grader varmare möjligtvis... men det är ju relativt av vädret.
  • Lavish
    Ctazy skrev 2014-12-13 15:43:05 följande:

    Jag funderar också på vem som hon var med på bussen? Sina kompisar? Varför följde de i så fall inte med din dotter? Eller varför hörde de inte av sig till dig eller någon annan förälder? Varför hörde inte hennes kamrater av sig när de upptäckte att din dotter glömt sin mobil? 


    Det här funderade jag också över. Det verkar ju VÄLDIGT märkligt att TS dotter skulle sitta och skrika svärord ENSAM på bussen. Hur ofta gör en fjortonårig tjej det? Bara om hon är extremt berusad eller möjligtvis med stora besvär av en diagnos. 

    Det är ju typiskt ett "flockbeteende". Så vad gjorde flocken när hon åkte av? Han hon inte ens säga till dem att hon inte hade telefonen med sig? Borde de inte i vilket fall försökt få kontakt med föräldrar eller annan vuxen om att hon gick vid sidan av vägen mitt i skogen på natten? Möjligtvis finns det ytterligare syndabockar i den här historien...
Svar på tråden Busschaufför slängde av dottern på öde landsväg!!!