• Dr Mupp

    Busschaufför slängde av dottern på öde landsväg!!!

    Det är synd att 14-åringen få ta konsekvenserna av att ha en så dålig mamma. För i rättans namn så är det TS som brustit och det rejält. 

    14-åringen sattes i en situation som hon inte kunde hantera. Om TS hade tagit sitt ansvar och inte släppt dottern vind för våg så hade dottern aldrig tvingats gå lättklädd i två timmar. 

    Klart 14-åringar kan få gå på fest, men det under kontrollerade former. Ingen alkohol (visserligen svårt att kontrollera) och ska sen bli hämtad av en förälder.


    Rational arguments don?t usually work on religious people. Otherwise there would be no religious people.? - Gregory House, M.D
  • Dr Mupp
    Lavish skrev 2014-12-13 14:46:18 följande:
    Varför skulle inte en fjortonåring kunna ta bussen hem från en fest? Förutsätter att man inte låter en fjortonåring vara på fest väldigt sent utan att det rör sig om tider när kollektivtrafiken går. Vad mer är det fjortonåringar inte kan ta bussen hem från? Skolan? Fritidsaktiviteter? 

    Hade situationen att bli avslängd på en öde väg verkligen varit så mycket bättre om det varit mitt på dan? Ett par grader varmare möjligtvis... men det är ju relativt av vädret.
    TS fulla 14-åringen klarar ju uppenbart inte det.
    Rational arguments don?t usually work on religious people. Otherwise there would be no religious people.? - Gregory House, M.D
Svar på tråden Busschaufför slängde av dottern på öde landsväg!!!