Inlägg från: Anonym (Urg59) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Urg59)

    Skaffa barn med en psykopat? diagnostiserad

    Jag har i 3 års tid varit tillsammans med kille som ursprungligen kommer från ett land i Östeuropa, vi träffades i matsalen på vår gemensamma högskola. 
    Jag har i efterhand fått berättat för mig att han i yngre dagar(är fortfarande ung ska dock sägas) höll på med kriminella aktiviteter, lite allt möjligt. Allt från bedrägerier till indrivningsverksamhet, detta var innan han kom till Sverige. Han har berättat helt sjuka saker för mig om vad han har gjort och varit med om, det är häpnadsväckande och näst intill surrealistiskt. Och han berättar glatt om det dessutom.  

    Exempelvis att han i sin ungdom satt på en ungdomsanstalt och att en äldre kille tänkte förgripa sig på honom. Att han då hade "spelat med" och sagt att "en avsugning kanske?"
    Då hade han sedan bitit tag i förgriparens penis med full kraft, vilket resulterade att förgriparen kördes akut till sjukhuset med förstörd penis. 
    Och på anstalten hamnade han eftersom att han hade huggit sin fars nya fru/sambo men penna rakt igenom halsen  eftersom att han hade
    "stört sig på" att hon var "bestämande och bossig". Uppgifterna har styrkts av hans syster, som jag talat med.

    Om ni undrar varför jag har stannat med honom efter att ha fått dessa historier berättade för mig så ska ni veta att han för det första är extremt attraktiv, har en väldigt bra/intressant personlighet, och att han har varit pålitlig och aldrig tittat mot en annan tjej. Han är dessutom väldigt intelligent och studerar till ett högstatusyrke, det är en klipsk kille rent ut sagt, talar nästan överdrivet god svenska. Men samtidigt vet jag med mig att något inte stämmer med honom. Man kan märka av det ibland i vissa situationer. En gång "störde han sig" på en gruppmedlem från sin klass som han "tvingats jobba med". Han vände då alla emot henne och fick henne att slutligen sluta på sin utbildning.

    Jag väntar nu  barn med denna kille/man, en man som jag dels tycker är underbarast i världen, dels vet mig är diagnostiserad som psykopat(han har själv berättat om det). Jag börjar bli lite orolig för hur han kommer att bli när vi får detta barn. Har ni några erfarenheter kring detta? Jag är bara lite fundersam. Jag kommer inte lämna honom, tvärt om, han är skatten i mitt liv, men än dock.  

           

      

  • Svar på tråden Skaffa barn med en psykopat? diagnostiserad
  • Anonym (Urg59)
    Fundersam02 skrev 2014-12-17 19:14:24 följande:

    Du vet att han är psykopat och ändå skaffar du barn med honom? Har jag förstått rätt? Det gör väl ingen vettig människa... Du kan ser fram emot problem.


    Fick kännedom om det för drygt ett år sedan, då hade vi varit tillsammans i 2 år redan. Han har aldrig hotat mig eller slagit mig, han är egentligen en lugn person till beteendet. Han enligt honom själv så har han känslor för andra, det andra tillhörde hans förflutna säger han.
  • Anonym (Urg59)
    Fundersam02 skrev 2014-12-17 19:27:36 följande:

    Du väntar ju barn nu så alltså skaffar du barn med honom trots att du vet att han har en personlighetsstörning. Det är mycket dumt. Om diagnosen är rätt ställd så har han inte känslor som andra människor har. Om du eller bebisen gör nåt som han inte står ut med, så kan det bli farligt.


    Det är just det jag tänker på. Men jag har som sagt förälskat mig i honom och eftersom att han aldrig gjort mig illa på något sätt så är det som det är. Men han har som sagt varit udda mot andra människor inför mig.
    En gång när vi var ute och gick med våran hund så kom två stycken killar(ghetto killar) och började stöta på mig med nedsättand ord. Min kille var längre bort och de såg honom inte. Men när han fick reda på det så sprang han ikapp de, misshandlade en ena killen ganska allvarligt och hotade sedan med att han "ingick i ett kriminellt nätverk" från ...... och skulle se till att killen blev "dränkt i bensin" och uppeldad om han sa något om detta till polisen.
    Lite sån är han ibland, just därför blir man fundersam..   
  • Anonym (Urg59)
    Anonym (Bjarne) skrev 2014-12-17 19:35:16 följande:
    Haha vilken idiotmamma du hade som skaffade barn med honom. Kvinnor. 
    Om du blev galet kär i en söt tjej och hon ville bli tillsammans med dig skulle du stöta bort henne då om hon sa sig vara psykopat men aldrig hade gjort dig illa på något sätt under flera år?

    TROR INTE DET!
  • Anonym (Urg59)
    Anonym (Gå) skrev 2014-12-17 19:38:40 följande:
    Kan du läsa igenom dina inlägg och låtsas som att det är en annan person som skrivit dem? Vad hade du då svarat/tyckt att den personen skulle ha gjort.
    Men han har varit snäll mot mig och respektfull under 3 år, vi har levt under samma tak den största delen av dessa 3 år. Alla har sina brister!
  • Anonym (Urg59)
    Tow2Mater skrev 2014-12-17 19:37:22 följande:

    Vad kommer du att göra den dagen han "stör sig" på ert barns beteende?


    Det är själva tanken med min tråd..
    Men hittills har han aldrig varit elak mot mig, trots att vi har haft olika åsikter om saker och ting. Det är ju inte så att vi aldrig har haft en konflikt. Men jag vet inte, vi har som sagt en hund, och den har han aldrig varit elak mot vad jag har sett.
  • Anonym (Urg59)
    Anonym (mia) skrev 2014-12-17 19:46:11 följande:
    Men snälla, det är nog inte min mamma som är en idiot utan det är nog du. En psykopat är oftast en väldigt trevlig, omtänksam person och skämmer bort sina tjejer till en början innan deras rätta sida dyker upp. Då kan man redan ha flyttat ihop och skaffat barn.
     Fast vi har varit tillsammans i 3 år nu, så han borde ha visat sitt "rätta jag" tills nu.  Alla psykopater är inte impulsiva idioter som slår sina fruar, detta är en intelligent person som säger sig ha förändrats. Och hans nuvarande beteende visar i mångt och mycket på det.
  • Anonym (Urg59)
    Anonym (Gå) skrev 2014-12-17 19:49:17 följande:
    Men han har varit kriminell, lurat en kille och bitit hans kuk, huggit sin svärfar i halsen med en penna, vänt en hel klass mot en tjej som han "störde sig på".

    Även om han har varit snäll mot dig - hur har han betett sig mot andra? Bryr du dig inte om vad han gör mot andra människor? Vill du vara med en sån person?

    Skit i att han har varit snäll mot dig de senaste 3 åren. Läs om inläggen och låtsas som om det vore någon annan som hade skrivit det.
    När du bli kär i en tjej och inte kan släppa tankarna på henne. Bryr du dig då om hu hon är mot andra om hon behandlar dig med respekt?

    Med handen på hjärtat nu! Du är riktigt kär i henne pga. hennes utseende och sätt att tala, hennes personlighet.
  • Anonym (Urg59)
    Fundersam02 skrev 2014-12-17 19:49:53 följande:
    Du har med egna ögon sett honom misshandla någon som han retade sig på. Då vet du vad han är kapabel att göra mot dig.

    Men den här tråden kan väl inte vara på riktigt? Fast en del är ju så dumma att de skaffar barn med psykopater. Lars-Inge Svartenbrandt/Ferm fick ju tre barn med en kvinna som jag tror att han misshandlade sen. 

    Om du är tidigt i graviditeten så kanske det är läge att fundera på abort och sen dra. Fast det kan ju bli farligt förstås... Om du är på riktigt, TS, så får du problem hur du än gör. 
    Fast den där Ferm var ju en kriminell som aldrig haft ett riktigt jobb vad jag vet. Detta är en intelligent kille som studerat på högskolan och som jobbar. Han gör ju rätt för sig och behandlar mig väl också, varför ska jag haka upp mig på vad han gjorde under sin ungdom? Folk kan förändras. Titta på han forskaren som var med i Skavlan som snackade om psykopater. Han sa att han själv är psykopat, men en väl "fungerande" psykopat.
  • Anonym (Urg59)
    Tandborste skrev 2014-12-17 19:58:18 följande:

    Väl fungerande???!!!!!!!!
    Man är inte väl fungerande om man misshandlar folk o hotar dränka dem i bensin!!!!!!!!
    Galet!!!!!!


    Men han kanske störde sig på att två snubbar behandlade mamman till hans kommande barn med sån respektlöshet. Det var ett slag i ansiktet på honom, och han står upp för oss. Han visade bara vem som bestämde och vad som sker när man behandlar andra människor illa. Sedan förstår jag också att man inte gör på det viset, och jag talade om det för honom.  
  • Anonym (Urg59)

    Sluta jönsa dig nu! Du vet också hur det är när man är galet kär in någon! Och dessutom är killer ännu värre när det gäller att "inte bry sig om" vad partnern egentligen har för personlighet. Om vi ska hålla det på din nivå så är alla killar ute efter sex och skiter i allt annat. Det räcker att se hur många som nappade på de där fejkade annonserna som media gjorde på barn som sålde sex. Då nappade en jävla massa män, så ni är inte ett skit bättre!

  • Anonym (Urg59)
    Anonym (Bjarne) skrev 2014-12-17 20:06:52 följande:
    Ja det finns onekligen en del kvinnliga strukturer som bör brytas. Men det är inte ert fel att ni är irrationella. 
    Snacka din skit, killar är inte ett skit bättre!
    Och detta är en helt underbar person i övrigt. Varför ska jag lämna en kille som är intelligent, rolig och behandlar mig respektfullt?
    Okej om han slår mig eller mitt barn, men vafan. Nu har vi en hund, och den har han varit snäll mot. Och han tittar aldrig på andra tjejer
  • Anonym (Urg59)

    Alla psykopater slår inte sina fruar och barn. Det är olika, även de är olika individer.
    Den intelligenta psykopaten som kanske är chef, vd eller politiker är inte samma person som den som sitter inne för bilstölder och personrån vid en ålder av 30-50 år. Eller som springer runt och våldtar andra eller blir seriemördare osv. Titta på han som var med i Skavla, den där forskaren som forskar på psykopati. Han sa att han själv har en psykopats hjärna, men att han kan hantera det och  leva normalt. Den intelligenta psykopaten kan ha ett fungerande familjeliv. Och det har han visat under 3 år, 3 år är ganska mycket.  

  • Anonym (Urg59)

    Alla psykopater saknar inte ampati helt. Det finns psykopatskala, där man får olika poäng. Man kan ha lite empati och samtidigt vara psykopat. Man kan också lära sig att leva med det, eller helt enkelt mogna i mångt och mycket. Det mesta var från nåär han var 13-19 år gammal.  

  • Anonym (Urg59)

    Där ser man, många tyckare, precis som det brukar vara när man aktar tomten i sin tv soffa, förlåt...  när man är ute och surfar på nätet. Eller fan, det var ju samma sak kom jag på.. Snacka om att många människor har väldigt förutfattade meningar om andra och olika begrepp, detta trots att de allra flesta inte ens kvalificerar sig som hobby psykologer hemmahörande på Flashback.org
    En framtida nobelpristagare berikade tråden med den för oss andra helt okända uppgiften, att psykopati har en ärftlighet som landar kring 50%. Det var en förhållandevis pragmatisk gissning. Det är alltid lika förvånande att se hur människan gång efter annan väljer att uttala sig, trots att den inte vet vad den pratar om. 

    I övrigt är det jag som är hennes kille. Vi sitter båda här och förundras över hur människans vyer kan vara så begränsade och ingjutna i ..... 

Svar på tråden Skaffa barn med en psykopat? diagnostiserad